Nieuws

'Alle puzzelstukjes vallen in elkaar voor zaakwaarnemer Ebecilio'

'Alle puzzelstukjes vallen in elkaar voor zaakwaarnemer Ebecilio'

Een van de spelers die is opgenomen in de Doyen-contracten, die gisteren zijn uitgelekt, is Kyle Ebecilio. Bij een transfer van de middenvelder, die momenteel verhuurd is aan Nottingham Forest, is 30% voor de investeringsmaatschappij. Hiervan waren Ebecilio en zijn zaakwaarnemer op de hoogte, maar met de details die nu naar buiten treden waren ze niet bekend. Ze zijn verbijsterd.

[google]In eerdere artikelen stond al dat FC Twente een boete van €1,4 miljoen aan de investeringsmaatschappij moet betalen wanneer de club Ebecilio en Shadrach Eghan, de twee laatst overgebleven spelers van de Doyen-deal, in de zomer van volgend jaar niet transfereert. "In het geval van Kyle betekent dus dat hij voor de zomer moet zijn getransfereerd", vertelt een woordvoerder van P4P (het agentschap dat de belangen van Ebecilio behartigt, red.) aan de TC Tubantia. "Met deze wetenschap in het achterhoofd vallen voor ons de puzzelstukjes steeds meer in elkaar. Het verklaart eigenlijk gewoon waarom Kyle opeens niet meer werd opgesteld bij FC Twente", aldus de woordvoerder.

"Begin dit seizoen kreeg hij amper een serieuze kans tijdens de voorbereiding, ook niet toen de selectie kwalitatief vrijwel helemaal was uitgehold. Daar hebben de afspraken in de geheime contracten een bepalende rol ingespeeld." P4P International vindt dat de clubleiding van de club uit Enschede het imago van de 21-jarige rechtspoot heeft beschadigt. Kyle is één van de vele slachtoffers van het absurde beleid dat een paar mensen daar jarenlang hebben uitgestippeld", zegt de woordvoerder van het agentschap. Verder zegt hij dat ze het onderzoek van de KNVB en de FIFA op de voet gaan volgen.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties