Twente Insite

FC Twente Nieuws

Assaidi baalt van pijnlijke knie: “Die rust wordt mij niet gegund”

Assaidi baalt van pijnlijke knie: “Die rust wordt mij niet gegund”

Hoewel niet geheel fit, speelde Assaidi ruim een uur mee in de verloren wedstrijd tegen ADO Den Haag. Hij wordt door velen gezien als de onmisbare schakel van dit FC Twente om resultaten te behalen.

Rust zou uitkomst bieden voor de pijnlijke knie van de aanvaller. “Die rust wordt mij niet echt gegund, maar die gun ik ook mezelf niet”, steekt hij van wal tegenover de NOS. “Ik ga er vol voor om mijn team te helpen. Een speler als ik moet gewoon vrij in zijn hoofd zijn, maar die mentale rust heb ik de laatste tijd niet echt.”

De 29-jarige buitenspeler leed op eigen helft balverlies waardoor hij de 1-1 van de ploeg uit Den Haag inleidde. “Ik ben teveel voetballer om die bal weg te schieten. In de rust heb ik de ploeg mijn excuses aangeboden voor die fout. Alsnog is er niets aan de hand want dan staat het 1-1. Een punt is ook een resultaat. Die tweede goal mag ons nooit overkomen.”

Nog drie wedstrijden

“We hebben nog drie wedstrijden te gaan. Om eerlijk te zijn; het is een frustrerend en pijnlijk seizoen. Ik heb zoiets in mijn carrière nog nooit meegemaakt. Zolang er nog kans is, is er nog kans. De achterstand bedraagt nog vier punten. Dan moeten we dinsdag maar winnen”, besluit hij. Dinsdag is PEC Zwolle in Enschede de tegenstander.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op