Twente Insite

FC Twente Nieuws

Assaidi niet bezig met andere club: “Ik hoop dat ik ze in de toekomst kan helpen”

Assaidi niet bezig met andere club: “Ik hoop dat ik ze in de toekomst kan helpen”

Oussama Assaidi is dit seizoen eindelijk fit en van grote waarde voor het zwalkende FC Twente. De Enschedeërs staan onder de beruchte streep en zullen snel punten moeten gaan halen om daar weg te komen. Assaidi heeft er vertrouwen in dat het goed gaat komen met de club.

Toch vindt de aanvaller het wel eens lastig. “Het liefst speel ik bij de zestien, daar ben ik denk ik het gevaarlijkst”, zegt Assaidi in Peptalk. “We voetballen nu wat ver van het goal van de tegenstander, dus is het nu wat lastig voetballen.”

Ondanks dat het contract van de vleugelspeler over anderhalf jaar afloopt, denkt de speler nog niet aan een mogelijke transfer. “Ik wil gewoon zo goed mogelijk voetballen en plezier hebben in het spelletje. Ik vind Twente ook een hele mooie club en ik hoop dat ik ze in de toekomst kan helpen.”

FC Twente kan zich op z’n vroegst pas eind volgend seizoen weer eens plaatsen voor Europees voetbal. Maar met het huidige spelersmateriaal is dat nog heel ver weg. “Wij moeten gewoon zien weg te komen uit de onderste regionen. Misschien kunnen we volgend jaar daar naartoe werken.”

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op