Assaidi woest op medespelers: "We spelen profvoetbal!"

FC Twente heeft vanmiddag slechte zaken gedaan door met 3-1 te verliezen van hekkensluiter Willem II. De Tukkers kwamen vlak voor rust op voorsprong door een penalty, maar in de blessuretijd werd deze voorsprong teniet gedaan door een kopbal van Willem II aanvaller Sol.[google]

"Na afloop van de wedstrijd stond Oussama Assaidi Fox Sports te woord en was woest over hoe de 1-1 tot stand kwam. "Ik snap het niet. Ik snap niet dat je bij 1-0 voor je zo'n goal weggeeft in de laatste minuut van de eerste helft. Als je dat doet dan tsjah. We spelen profvoetbal! De laatste minuut dan mag die bal er niet in. En dat gebeurt gewoon en dat is verschrikkelijk."

Volgens aanvoerder Danny Holla werden er afspraken niet nagekomen bij de 1-1. "Dat klopt, maar ook nog eens in de laatste minuut. Dat mag gewoon niet. Dan scoor je 1-0 en denk je dat we beter kunnen gaan voetballen. En als je dat dan niet doet, dat is verschrikkelijk", besluit de linksbuiten gedesillusioneerd.