Bekerheld FC Twente plaatst zich overtuigend voor EK

Marc Janko heeft zich gisteren met Oostenrijk na een overtuigende 4-1 zege op Zweden geplaatst voor het EK 2016 in Frankrijk. Met 22 punten uit acht wedstrijden is de ploeg van de voormalig Tukker de winnaar van groep G. Deelname aan het eindtoernooi is daarom een zekerheid voor de Oostenrijkers.

[google] Door de 22 punten die de Oostenrijkers hebben verzameld, zijn zij niet meer in te halen door de andere ploegen in de groep. Al na negen minuten kwam de ploeg van Marc Janko op voorsprong middels een penalty, en na 38 minuten werd de score verdubbeld. Een kwartier voor het einde scoorde de voormalig FC Twente spits de 3-0, waarna ploeggenoot Harnik er 4-0 van maakte. Het doelpunt van Zlatan Ibrahimovic in de blessuretijd kon enkel nog worden gezien als een eretreffer.