Twente Insite

FC Twente Nieuws

Bekerwinnaar Preud’homme is klaar voor come back: “Michel is vereerd”

Bekerwinnaar Preud’homme is klaar voor come back: “Michel is vereerd”

De kans is aanwezig dat voormalig FC Twente trainer Michael Preud’homme de nieuwe trainer gaat worden van de Schotse club Glasgow Rangers. De werkloze bekerwinnaar van 2011 staat hoog op het lijstje van de gevallen topclub, maar heeft hierbij wel concurrentie van Aberdeen coach Derek McInness. Preud’homme heeft nog een tweede optie, maar wil het liefst naar de Rangers.

“We hebben een prettig gesprek gehad met Rangers en alles is nog mogelijk”, zo laat de belangenbehartiger van Preud’homme weten. “Michel heeft ook een aanbieding gehad van KV Mechelen, maar die hebben we even in de ijskast gezet. Zolang er geen duidelijkheid is vanuit Rangers willen we onszelf niet blokkeren. Michel is vereerd dat Rangers interesse heeft want hij ziet het nog altijd als een grote club.”

“Michel is heel duidelijk geweest richting Rangers. Hij wil het avontuur aangaan, dus als ze hem willen dan gaat hij ervoor. Hij was zeer succesvol bij zijn vorige clubs, maar hij had even rust nodig. Hij is nu klaar voor een come back.”

KV Mechelen is overigens niet totaal kansloos. Mocht Rangers kiezen voor Aberdeen coach Derek McInness dan kan het zijn dat Prued’homme alsnog voor Mechelen kiest. “Mechelen is zijn club. Hij heeft er acht jaar gezeten en nu zitten ze in de problemen. Het zou dus een beslissing met het hart zijn. Maar voor nu wachten we op Rangers.”

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op