Beloften verliezen ingelast oefenduel in Alkmaar

Door interlandvoetbal was er afgelopen weekend geen competitievoetbal in de Eredivisie en Jupiler League. Jong FC Twente maakte van de gelegenheid gebruik om een oefenwedstrijd te spelen. In Alkmaar werd met 2-1 verloren van Jong AZ.

[google]De bezoekers begonnen nog goed aan het duel. Felitciano Zschusschen scoorde al in de tweede minuut voor de Tukkers. Nog voor rust maakten de Alkmaarders via een strafschop gelijk. Lange tijd leek de wedstrijd af te stevenen op een gelijkspel, maar tien minuten voor tijd scoorde Allahdad de winnende treffer voor Jong AZ.

Jong AZ - Jong FC Twente 2-1

Zschusschen 0-1 (2)
Roshanali 1-1 (25, pen.)
Allahdad 2-1 (80)

Opstelling Jong FC Twente: Drommel, Kwee, Yahaya (46′ Verlaan), Bijen, Bleker, Van der Heyden (70′ Schwering), Daniels, Tanda, Zschusschen, Oosterwijk, Schütte (70′ Swieter).