Volg ons op Social Media

Eerste elftal

“Beroepscommissie is gezwicht voor het huilverhaal van FC Twente”

Gepubliceerd

op

De soap van FC Twente en de KNVB is eindelijk ten einde. De beroepscommissie stelde FC Twente in het gelijk, waarmee het besluit van de licentiecommissie van tafel geveegd werd. Tot vreugde van velen, maar niet van iedereen. Willem Vissers van De Volkskrant had liever gezien dat de straf was blijven staan. "Natuurlijk: de beroepscommissie van de KNVB mag anders oordelen dan de rechter in kort geding en de KNVB-licentiecommissie, maar dan nog: dit is toch niet meer te harden, dat gesol met de competitie, met andere clubs, met supporters, met clubs die wel ter ziele gingen, met geloofwaardigheid", schrijft hij in zijn column. "En dat allemaal om een club te behagen die de zaak grootschalig besodemieterde", vervolgt Vissers, wie de sanctie van de licentiecommissie wel prima vond. "Een jaartje eerste divisie, ongeacht wanneer en hoe er nu precies schoon schip was gemaakt, dat klonk als een redelijke straf." Volgens Vissers heeft FC Twente op een 'trieste' wijze haar gelijk gekregen door te stellen dat ze bij een degradatie failliet zou gaan. "Het lijkt er net even te veel op dat de beroepscommissie is gezwicht voor het huilverhaal van FC Twente en zijn mogelijke faillissement." De journalist is dan ook teleurgesteld in het Nederlandse voetbal. "Onlangs beschreef ik Nederland als bananenrepubliek in het voetbal. Dat was een vergissing. Voetballand Nederland is de term bananenrepubliek allang voorbij. Om te besluiten in de geest van de naam van deze rubriek, va-banque, als de wat roekeloze aanval: maak schoon schip, te beginnen in Zeist", besluit Vissers.

55 Reacties

55 Comments

 1. Citrofiel

  19 juni 2016 at 10:11

  De BC kon niet anders besluiten dan de licentie te handhaven, dit omdat elk ander oordeel het KNVB reglement buiten werking zet. De argumentatie doet er verder niet toe, de uitslag wel. Overigens kon de KG rechter ook niet anders besluiten, want anders zou hij de BC voor de voeten lopen en een precedent scheppen waardoor iedere club direct naar de BR zou kunnen gaan ipv naar de BC. De enige conclusie moet zijn dat nu de KNVB eens helemaal doorgelicht moet worden….. Wie gaat de uitdaging aan? Voetbal Insite? Of?

 2. Johnny W

  19 juni 2016 at 09:52

  Gewoon niet meer reageren op negatieve poepreacties door tegenstanders. We hebben weer een schoon schip, dek is geschrobd zeilen zijn gehesen wind erin en varen maar. laat de negatievelingen maar weer zakken in de strontklei waar ze uitgetrokken zijn met hun sputterpoep gelul.

  • Erna

   23 juni 2016 at 17:24

   Ja alles is naar benedendeks geschrobd waar het verder rotten kan totdat de boot zinkt….

 3. bulters

  19 juni 2016 at 07:26

  Heey tukkerpower hsf niet tegen jouw maar tegen john long ben meer als 20 jaar fct fan

  • Tukkerpower

   19 juni 2016 at 09:41

   oke man, sorry….Twente Forever

  • bulters

   19 juni 2016 at 10:32

   Maakt niet uit was ook mijn fout had zijn naar erbij moeten zetten red to the bone

 4. Johan

  18 juni 2016 at 23:59

  weer iemand met zo,n lul verhaal ik koop al jaren de telegraaf

  • wim

   19 juni 2016 at 11:14

   ja, van de televaag die jodekrant wordt je wijzer

 5. Ger

  18 juni 2016 at 22:00

  Dit valt me ontzettend tegen van de heer Vissers.
  Kennelijk heb ik hem steeds te hoog ingeschat en blijkt zijn intelligentie aanmerkelijk minder te zijn dan de indruk die hij wil uitstralen. Jammer.

  • Andre

   18 juni 2016 at 22:20

   Als hij een andere mening heeft, is ie toch niet ineens minder intelligent ? ?

  • jeu de voel

   18 juni 2016 at 23:51

   Heeft er ook niets mee te maken, het zijn de ego’s die opspelen anders niet want ze weten donders goed hoe het zit.

  • René

   20 juni 2016 at 00:03

   Mee eens, de heer Visser maakte altijd nog wel een goede indruk. Hij laat nu helaas de emoties de boventoon voeren. De opgelegde straffen en de schoonschip actie zijn hem helaas ontgaan. Je ziet helaas dat men zich niet altijd goed heeft verdiept in de feiten. Jammer, het negativisme zal nog wel even doorgaan. Dat pleit het gedrag van bestuurders en toezichthouders niet goed. En zij kunnen op persoonlijke titel mogelijk nog verder aansprakelijk worden gesteld. De mooie organisatie FC Twente gaat gelukkig niet failliet en tie taller banen en een regionale motor blijven in stand.

 6. John Long

  18 juni 2016 at 20:40

  Stel hetzelfde was bij een andere club gebeurt,hoe zouden de FcT supporters dan hebben gereageerd.Maar wat mij opvalt aan deze ‘struisvogelaanhang’…iedereen ziet het verkeerd…iedere Twentefan weet van de hoed en de rand haha maak dat ff de kat wijs.Onder de leiding van Munsterman,die jullie destijds op handen droegen was er geen Twente supporter die kritisch naar de gang van zaken keek.Nu jullie bestuurlijk de boel ‘op de rit hebben'(waar ik zwaar aan twijfel) en er een nieuw bestuur is.Dit huidige bestuur heeft wel een enorme erfenis gekregen,maar heb het idee dat jullie denken een nieuw bestuur die beginnen met een schone lei.Maar de realiteit is anders,betaald voetbal in Enschede hangt nog steeds aan een flinterdun draadje.Jullie hebben 8 metingen gehad die negatief waren.De 9e moet positief zijn volgens de regelementen (die jullie zo goed kennen)…en dit laatste heb ik weinig vertrouwen in moet ik zeggen.Tenzij die wazige dubbelsprekende tongen van de KNVB weer hier iets op verzint en wij in de media weer te maken krijgen met jankende twentefans.Denk dat dit de laatste stuiptrekkingen zijn van jullie club.Hopelijk haalt het recht zich wel op een eerlijke manier.De KNVB heeft een vrijbrief gegeven om de boel te kunnen bedonderen…

  • Tukkerpower

   18 juni 2016 at 21:02

   Je verhaal is inderdaad long maar wat wil je nou eigenlijk zeggen? Dat je een beetje de pest in hebt dat we gewonnen heen?
   Dry your eyes and take it like a man.

   Ik ga lekker verder met feestvieren, sterkte met je frustraties.

  • bulters

   18 juni 2016 at 21:44

   Stik mafklapper

  • Jan

   18 juni 2016 at 22:30

   Dus jij bent wel objectief.? Een tip. Lees even het volledige rapport van de BC.
   Die laten zich echt de les niet voorschrijven door wie dan ook.

  • Tukkerpower

   18 juni 2016 at 22:52

   Kusje erop Bulters? Ik zing even het nieuwe clublied voor je, Krieg de typhus aj tegen Twente bunt.

  • COTE

   19 juni 2016 at 00:56

   huil ff ergens anders joh ik raak maar niet uitgelachen over je domme gezwets

 7. Michel

  18 juni 2016 at 19:03

  Zoals Joop visser al eens zei de volkskrant is een kutkrant. https://youtu.be/Tlbamho-2ks

 8. Oetgrunn

  18 juni 2016 at 18:38

  Knvb komt nog wel achter de fout dat ze beter 1 club tegen zich kunnen hebben dan 17.

  • Tukkerpower

   18 juni 2016 at 19:01

   Renze de Vries , weet je nog varkensboer?

 9. bulters

  18 juni 2016 at 18:33

  Heey op.lichter ik hoop dat je dezelfde ziekte krijgt als mijn oma wat het was weet ik niet maar ze is er wel dood aangegaan

  • kill the BUTLER

   19 juni 2016 at 01:00

   Eh vast een allergische reactie geweest op jou.. Hoop voor je dat t niet erfelijk is.. al verdien je het wel… RIP motherfucker…

  • bulters

   19 juni 2016 at 07:28

   Haha

 10. Sierd van der Schief

  18 juni 2016 at 18:24

  Wat fijn voor dhr. Vissers dat we in Nederland vrijheid van meningsuiting hebben.
  Kan hij tenminste doorgaan met onzinnig gezeur en het vertellen van onwaarheden.
  Een goede voorbereiding zou echter wel goed voor hem zijn om nog serieus te worden genomen.
  Of zit hij te vaak naast Pierre van Hooydonk, die het nog bonter maakt?

 11. Gerard Veldhuis

  18 juni 2016 at 17:41

  Waar ik me eigenlijk het meest over verbaas is dat de mensen die er verstand van moeten hebben, zich helemaal niet verdiept hebben in de zaak en beweren doodleuk dat FC Twente geen straf heeft gehad.
  We weten wel beter 3 keer punten aftrek 3 jaar geen Europees voetbal en diverse boetes 4 keer en een boete van de FIFA, me dunkt dat is toch wel echte straf!!!!

 12. Jan

  18 juni 2016 at 14:39

  Leg hiernaast even het commentaar van Valetijn Driessen vandaag in de Telegraaf. Dat is pas een objectief en onderbouwd verhaal. Even lezen dus meneer Visser.

 13. John Elst

  18 juni 2016 at 13:29

  Wat een lulkoek weer. Clubs in het betaalde voetbal zijn het clubje al lang ontgroeid en zijn bedrijven geworden.Als dit plan doorgezet was dan was er een enorme economische en maatschappelijke schade aangericht. Hoe vaak is Twente nu al hier voor gestraft puntenaftrek geen europees voetbal ,boetes. Eigenlijk begrijp ik niet goed dat de knvb zoveel macht heeft dat ze zo,n club compleet kan afbranden. kNVB moet zich met voetbal bezig houden. De financiele positie van een club moeten ze aan mensen overlaten die er verstand van hebben. Voetbal is biv business geworden dat is niet de schuld van FC Twente. Munsterman heeft de club wel op de kaart gezet. Maar dat snappen Bert en zijn trawanten. Elk club moet zich realiseren dat de KNVB dit ook met hun kan doen. Ik pleit voor beperken van de macht van deze polderaars.

 14. Voetbal vrouw

  18 juni 2016 at 13:28

  Hij hoeft ook niet meer te komen in de veste punt uit
  Verder geen woorden aan vuil maken ??

  • Voetbal vrouw

   18 juni 2016 at 15:05

   En ook de Volkskrant niet meer lazen of kopen

  • jeu de voel

   18 juni 2016 at 23:45

   Na die walgelijke cartoon deden we dat toch al niet meer.

 15. Harry

  18 juni 2016 at 13:15

  Willem, ga eerst de motivatie van de beroepscommissie lezen en stop met het verkondigen van lulverhalen.
  Ik had jouw iq. wel wat hoger ingeschat.

 16. Henk voetballiefhebber

  18 juni 2016 at 13:13

  Geachte wim Vissers, Je bent toch sportverslaggever van de Volkskrant.
  Volkskrant wat ik hoop dat het mag zijn voor het volk.
  Wees dan eens een keer oprecht en denk eens dat is een prachtig resultaat voor de grote
  kern supporters van fc Twente.
  En je kan wel een grote mond hebben en proberen te scoren bij je vast niet grote aanhang over de rug van
  andere.
  maar je weet net zo goed als andere,als de schuldeisers maar denken dat je je verplichtingen niet na kan komen,dat ze net zoals laatst gebeurde bij fc Twente gelijk op de stoep staan.
  Jij kan ook wel richting KNVB wijzen ,maar beleid schrijven en de juiste mensen daarvoor aanstellen om het beleid uit laten voeren is een tweede.

  De Volkskrant dacht dat jij ook geschikt was als chef sport verslaggever,maar daar zijn ze al gauw weer
  van terug gekomen,dus ik zou maar niet teveel wijzen naar andere en het houden bij de analyse van wedstrijden,daar heb je al moeite genoeg mee, zie ik zondag s’avonds.

 17. Noce

  18 juni 2016 at 13:12

  Maak schoon schip te beginnen in Zeist , dat zijn de enige woorden die nog fatsoenlijk uit de hoek komen en de rest ? Wederom gaat deze man niet inhoudelijk op de zaak in zoals zo velen en ben er wel klaar me om alles maar te gaan uitleggen . Blah blah blah blah . Gelul en niets anders.

  • Henk voetballiefhebber

   18 juni 2016 at 13:15

   Feest vieren Noce en genieten van FC Twente, het is je gegund!!!

  • Noce

   18 juni 2016 at 13:19

   Ooo in augustus ga ik lekker genieten geloof mij hihi . Felicitatie ook aan jou toe Henk voetballiefhebber ??

 18. Tukkerpower

  18 juni 2016 at 13:10

  Bek houden Feyenoord lullo. Misschien dat je bij het AD kunt schrijven als je geen kloten verstand van voetbal hebt maar hou je bek over dingen waar je helemaal niks van weet.

  Geef maar even aan waar die enorme fraude gepleegd is lul de behanger, het grootste delict moet de Doyen affaire geweest zijn en ik vraag me af als Twente die zaak aanhangig maakt of dat vonnis staan blijft.

  Tadic deal? waarom wordt die zaakwaarnemer niet aangepakt die Twente in feite chanteerde.

  Ik meende in het vonnis van de licentiecommissie iets te lezen over onvoldoende informatie die Twente had verstrekt, het woord fraude heb ik niet gevonden.

  Achterlijke Feyenoord eikel, duik nog maar eens in de van de Herik periode, kijken wat er dan boven water komt.

  • Andre

   18 juni 2016 at 22:22

   Gedraag je man, met je “bek houden”

  • jeu de voel

   18 juni 2016 at 23:39

   Ach vandaag mag dat, moet je kijken wat wij de fans allemaal onschuldig naar de kop geslingerd hebben gekregen, dus ja laat die jankers en kwalbakken hun bek houden.

  • Tukkerpower

   19 juni 2016 at 00:57

   Andre, Bek Houden !!!

  • Tukkerpower

   19 juni 2016 at 00:58

   Kusje erop Andre?

 19. Thijs

  18 juni 2016 at 13:05

  Willem Vissers laat hiermee zijn onkunde blijken. Het lijkt er inderdaad op dat de KNVB gezwicht is voor het “huilverhaal” van Fc Twente (faillissement bij degradatie) maar als Willem één laagje dieper had gegraven dan had hij ontdekt wat de ware reden was. Twente heeft een crediteurenaccoord gesloten op basis van eredivisiebehoud (13e) nadat de rechter het beroep van Twente van tafel veegde, stonden de eerste schuldeisers meteen op de stoep. En terecht want de Knvb heeft met de knutselstraf een bom gelegd onder de gemaakte afspraken op basis van hun eigen Licentiereglement.
  Dat Vissers meegaat in de oppervlakkigheid geeft zijn beperking als analyst aan.

 20. Gerard

  18 juni 2016 at 12:26

  Een collom schrijver die niet eens goed weet waarom de beroepscommissie deze beslissing heeft genomen.
  Hij zit ook wel eens bij studio sport dan vraag ik mij af wat doet zo,n vent daar eigenlijk, geld ophalen?
  Hij swetst net als die omhoog gevallen ex profs over van alles en nog wat binnen het voetbal, maar hebben
  zelf in hun loopbaan maar heel weinig echt laten zien.
  Over tactiek enz. lach mij soms kapot hoe ze lullen.

 21. O.P. Lichter

  18 juni 2016 at 12:24

  FCT bestaat uit een stelletje boeven en bandieten. Kampioenschap behaald over de rug van andere clubs en een stelletje jankbekken. Zielig clubje .

  • Toni

   18 juni 2016 at 12:54

   Beste O.P.Lichter, Het kampioenschap stamt uit de tijd dat het nog goed ging. Als je iets schrijft moet je wel naar de feiten kijken.
   verder snap ik ook wrok van mensen tegen Twente, bijvoorbeeld dat de straf niet hoog genoeg is. Maar twee oud-voorzitters hebben stiekem wanbeleid gevoerd. Ik ben maar een gewone FC Twente-fan. Ik was daar niet bij. De mensen die dat stiekem gedaan hebben moet je straffen. Niet de fans.

  • gast

   18 juni 2016 at 12:57

   Je doet je naam(oplichter) alle eer aan door een beschuldiging te uitten die kant nog wal raakt. Twente heeft inderdaad niet altijd gehandeld volgens de letter van de KNVB. De KNVB heeft echter ook niet altijd volgens hun eigen regels gewerkt. Het hele verhaal, waar de KNVB ( onnodig veel) ophef over heeft gemaakt, is begonnen 2 seizoenen na het kampioenschap, dus je opmerking kampioenschap betaald over de rug van andere clubs klopt al niet.

   Daarnaast heeft geen enkele club financiële schade opgelopen door de handelswijze dan Twente zelf. Kom niet met subjectieve opmerkingen van als…. Want als is geen onderbouwing. Twente heeft geld geleend bij instellingen waar ze ( na later pas verboden te zijn) bij de KNVB niet blij mee waren. Dit hebben overigens meerdere clubs uit Nederland gedaan, maar daar is geen onderzoek naar uitgegaan want dat betrof niet Twente, dus mocht het). Daarna zijn er enkel zaken naar buiten gekomen, waarbij Twente creatief geweest was. Maar niet creatiever dan andere clubs ( maar de andere club heten geen FC Twente en dan mag het) een ander vergrijp was het niet mededelen van alle zaken ( ook dat doen de andere clubs niet maar…….)

   De laatste vergrijpen ( zoals jij dat waarschijnlijk zult zien) zijn naar buiten gekomen door onderzoek van Twente zelf, dus die werden de KNVB op een presenteerblaadje aangereikt. Had Twente dit verzwegen dan hadden ze daar okm geen 3 punten aftrek en inmiddels 5 x 45,250 euro boete voor gehad. ( zoals bij de andere clubs die zulke zaken niet naar buiten brengen ook geen boete krijgen).

   Dan jouw woordkeuze “jankbekken”, dan heb jij de laatste maanden lopen slapen, want er waren maar een paar jankbekken en dat waren de ED clubs ( die zagen ineens dollartekens en werden omgetoverd als aasgieren en hyena’s) daarna kwam de JL afdeling er ook nog eens bij, met haal er uit wat er uit te halen is, want owe als Twente afdaalt dan hebben we minder kans. Als Twente op sportieve gronden afgedaald was, dan hadden ze deze concurrentie toch ook gehad. Maar de grootste jankbek was toch wel BvO. Die heeft al jaren het onderspit moeten delven ten opzicht van Twente. Twente kwam te dicht bij zijn paradepaardjes in de buurt en nu zag hij zijn kans schoon om Twente terug te pakken. Dat hij daarbij alle regels aan zijn laars lapte en onwaarheden de wereld in bracht via de hongerige op sensatie beluste social media wordt door velen gewoon geaccepteerd. Dat hij daarbij dreigementen uitte ( Twente mocht dit niet en dat niet terwijl dat toch binnen de regels van de KNVB beschreven staat) wordt door velen geaccepteerd. Dat hij zelf de diverse commissies samengesteld heeft wordt door velen gewoon geaccepteerd. Hij beschuldigd oud Twente bestuurders van de slager die zijn eigen vlees keurt, maar wat doet hij zelf dan.

   Oh dan vergeet ik nog de jankbekken zoals jij, die niet van de hoed en de rand weten, maar zich wel aanmatigen om er een oordeel over te mogen vellen. Wacht maar tot jouw clubje aan de beurt is, dan JNAK jij wel anders.

  • Tukkerpower

   18 juni 2016 at 13:03

   Randdebiel, het wordt de hoogste tijd dat dit forum het niet meer mogelijk maakt dat idioten 23 profielen aan kunnen maken, Dit soort infantiele, onvolwassen puberale idioten die slapen in een zwart wit nachthemdje maken het forum er niet leuker op.

   Pis gewoon die luier vol en lig niet langer of dit forum te zeiken pubertje.

  • Noce

   18 juni 2016 at 13:16

   Te lachwekkend om ook maar hier op te reageren . Mmmm lekker wedstrijden kijken straks in de Veste ? yeah

 22. Marco

  18 juni 2016 at 11:59

  Beste Willem, geen huilverhalen ophangen en accepteer deze uitspraak. Doen wij ook. ?

 23. Frank

  18 juni 2016 at 11:55

  Beste Willem,
  Heb je de motivatie van de beroepscommissie gelezen? Blijkbaar niet. Neem ff de moeite en trek je keutel in.

 24. Koog

  18 juni 2016 at 11:55

  Willem I vist nog steeds achter ut net 🙂

 25. Ritschie

  18 juni 2016 at 11:51

  Het oordeel staat los van het faillissement. Wederom hun huiswerk niet goed gedaan. Lc gaf een straf die niet bestond immers volgens de regels van knvb is het licentie kwijt of boete. De rechter geeft alleen advies en accoord dat straf lc evt acoord is maar was niet bindend. Derhalve heeft de beroepcommissie wel juist gehandeld volgens de regels. Alleen boete is hoger uitgevallen

 26. Noce

  18 juni 2016 at 11:47

  Die visser is gestoord die andere clubs haarlem fortuna rbc dat soort shit clubs mag je niet vergelijken met fc twente waarom niet? Simpel wij hebben een achterban van 500 000 je kan een mercedes niet vergelijken met een dacia gr peter

  • Noce

   18 juni 2016 at 13:22

   Hey broer..jij ook hier ? ?een goeie vergelijking trouwens .

 27. brigit

  18 juni 2016 at 11:47

  Hij snapt er nog steeds niets van

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Advertentie

Laatste Nieuws

logo-fc-twente-ingang-grolsch-veste logo-fc-twente-ingang-grolsch-veste
Eerste elftal18 uur geleden

Nieuwe manager voetbalacademie had eerste werkdag iets anders voorgesteld

Vandaag is de eerste werkdag van Dominique Scholten als manager van de nieuwe voetbalacademie van FC Twente en Heracles Almelo....

grolsch-veste-doeken-vak-p-buitenkant grolsch-veste-doeken-vak-p-buitenkant
BREAKING19 uur geleden

BREAKING: Deadline uitspelen competitie verlengd tot begin augustus

De UEFA heeft vandaag overleg gehad met de 55 voetbalbonden over hoe nu verder. De UEFA stelde eerder dat alle...

eric-gudde-directeur-betaald-voetbal-knvb-2018-2019 eric-gudde-directeur-betaald-voetbal-knvb-2018-2019
Eerste elftal2 dagen geleden

KNVB: “Gaan hoe dan ook pas voetballen als het volgens het RIVM veilig is”

Dinsdagavond maakte premier Mark Rutte bekend dat er tot minimaal 1 juni geen betaald voetbal zal worden gespeeld. Niet met...

mark-rutte-premier-nederland-2020-coronacrisis mark-rutte-premier-nederland-2020-coronacrisis
BREAKING2 dagen geleden

BREAKING: Geen betaald voetbal tot minimaal 1 juni

Dinsdagavond was er weer een persconferentie met een update over het coronavirus. Hierbij werd bekend gemaakt dat de maatregelen die...

giorgi-aburjania-fortuna-fc-twente-2019-2020-juichen giorgi-aburjania-fortuna-fc-twente-2019-2020-juichen
Eerste elftal2 dagen geleden

Aburjania: “Je voelt dat het echte supporters zijn, het gaat ze aan het hart”

Afgelopen zomer werd Giorgi Aburjania voor twee seizoenen vastgelegd door FC Twente. De middenvelder kwam over van FC Sevilla en...

Eerste elftal3 dagen geleden

Eerste tussenstand: Supportersactie #StortVoorTwente een succes

De actie #StortVoorTwente, een initiatief van de websites Twentefans.nl en TwenteInsite.nl, is een groot succes. In vier dagen tijd is...

eric-gudde-directeur-betaald-voetbal-knvb-2018-2019 eric-gudde-directeur-betaald-voetbal-knvb-2018-2019
Eerste elftal3 dagen geleden

KNVB gaat dinsdag niet beslissen en wacht op richtlijnen UEFA

Mocht dinsdag door de overheid worden besloten dat de sportclubs ook tot 1 juni op slot blijven, dan lijkt een...

zerrouki-jong-fc-twente-heracles-2019-2020 zerrouki-jong-fc-twente-heracles-2019-2020
BREAKING3 dagen geleden

BREAKING: FC Twente licht optie in contract talentvolle Zerrouki

FC Twente heeft besloten om het contract met Ramiz Zerrouki met één seizoen te verlengen. De club lichtte de optie...

bryan-ruiz-fc-twente. bryan-ruiz-fc-twente.
Eerste elftal3 dagen geleden

10 jaar later: Ruiz blikt terug op zijn grandioze hattrick tegen Sparta

Sekou Cissé moest in 2009 de opvolger worden van Eljero Elia die op dat moment ging voor het avontuur bij...

wout-brama-bedankt-vak-p-fc-twente-emmen-2019 wout-brama-bedankt-vak-p-fc-twente-emmen-2019
Eerste elftal3 dagen geleden

Verlengen of niet? “Brama wil in zijn hart het liefst bij FC Twente blijven”

Op 30 juni loopt een groot deel van de contracten af bij FC Twente. Het gaat om maar liefst 16...

Advertentie