FC Twente Nieuws

BREAKING: FC Twente presenteert nieuw tenue 2017-2018

BREAKING: FC Twente presenteert nieuw tenue 2017-2018

FC Twente heeft het nieuwe thuisshirt onthuld voor het komende seizoen 2017-2018. Op de mouw van het shirt pronkt het wapen van Enschede, de stad waar het voetbal in Nederland in 1885 begon. De fotoshoot werd uitegevoerd door wie anders dan Stefan Schipper en de groepsfoto is gemaakt in dezelfde setting als de eerste teamfoto ooit in 1885. Bernard van Heek bracht in 1885 het voetbal naar Nederland. Op 30 juni 1885 werd onder leiding van de 21 jaar oude Bernard van Heek de Enschedese Football Club opgericht.

[google]"Een club als Schalke eert zijn mijnwerkersverleden, wij wilden nu iets doen met het textielverleden van Enschede. Bij een groot merk als Nike zit je vast in een stramien, maar wij kregen van Sondico alle ruimte. We zijn met een groep supporters, die de emoties en sentimenten van Twente kennen, bij elkaar gaan zitten en zijn met dit idee gekomen", aldus Inge Busschers van FC Twente tegenover de Tubantia.

nostalgisch-shirt-fc-twente-2017-2018

Voor de schitterende detailfoto's, KLIK HIER.

Enquête Twente Insite

Om u ook in de toekomst op de juiste manier te kunnen bedienen vragen wij enkele minuten van uw tijd om deel te nemen aan onze enquête. De enquête is anoniem en de gegevens zullen enkel worden gebruikt om de prestaties van Twente Insite te verbeteren. Alvast onze dank voor het invullen van de enquête.

Klik hier om naar de enquête te gaan.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties