BREAKING

1908: FC Twente ziet Feyenoord-aanvaller als potentiële opvolger Cerny

1908: FC Twente ziet Feyenoord-aanvaller als potentiële opvolger Cerny

FC Twente heeft interesse in de 21-jarige Feyenoord-aanvaller Marouan Azarkan. Dit meldt 1908 op haar website. De speler wordt gezien als potentiële opvolger van Vaclav Cerny die de club mogelijk gaat verlaten. Er is volgens de Tsjech zelfs al een club die heeft geïnformeerd bij zijn zaakwaarnemer.

Volgens 1908 behoort een terugkeer naar Feyenoord niet tot de mogelijkheden voor de speler die nog een contract bij Feyenoord heeft tot medio 2024. Als FC Twente zaken wil doen zal er een afkoopsom betaald moeten worden. Zijn marktwaarde wordt geschat op zo'n 1,5 miljoen euro. Hij zou mogelijk ook in een deal met Zerrouki betrokken kunnen worden. De Rotterdammers zouden zich alweer hebben gemeld in Enschede.

FC Twente is niet de enige club die de speler op de radar heeft. Ook het Italiaanse Udinese en het Franse Toulouse zouden de speler met bovengemiddelde interesse volgen.

Azarkan doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, maar kwam daar niet verder dan twee korte invalbeurten in de eredivisie. Hij speelt sinds de zomer van 2021 voor Excelsior waar hij een dragende speler is. Afgelopen seizoen was hij een belangrijke schakel toen de ploeg promoveerde naar de eredivisie. In 31 wedstrijden was hij goed voor 10 doelpunten en 8 assists. Ook in de eredivisie is hij belangrijk voor Excelsior. Na 23 wedstrijden staat de teller op 3 doelpunten en 6 assists.

Poll

Is Azarkan een versterking voor FC Twente

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties