BREAKING

BREAKING: Cleonise vertrekt uit Enschede, vijf contracten verlengd

BREAKING: Cleonise vertrekt uit Enschede, vijf contracten verlengd

FC Twente heeft besloten om het aflopende contract van Denilho Cleonise niet te verlengen. De aanvaller is bezig aan zijn tweede seizoen bij de ploeg uit Enschede, maar heeft de technische staf niet weten te overtuigen van zijn meerwaarde. Daarnaast zijn er vijf contracten verlengd. Vier door het lichten van een optie en één automatisch.

FC Twente heeft besloten om de opties in de contracten van Gijs Smal, Mees Hilgers en Max Bruns te lichten. Hierdoor staan ze nu tot medio 2024 onder contract. Ook de optie in het contract van Cerny werd gelicht. Hij blijft twee jaar langer tot medio 2025. Het contract van Van Wolfswinkel werd automatisch verlengd door een speciale clausule. Bij het spelen van een vooraf afgesproken aantal wedstrijden werd het contract automatisch verlengd tot medio 2024.

De contracten van Virgil Misisdjan, Wout Brama en Julio Pleguezuelo bevatten geen optie, maar lopen komende zomer wel af. De club wil in gesprek met het drietal, al heeft Misidjan reeds laten weten graag nog een keer te willen knallen in het buitenland.

Ook bij de technische staf zijn er twee aflopende contracten, die van Adrie Bogers en Ivar van Dinteren. Beide contracten zijn nog niet verlengd. Als er een nieuwe trainer is aangesteld, wordt er gekeken of ze kunnen blijven of niet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties