BREAKING

BREAKING | Ugalde officieel gepresenteerd: "Bij FC Twente horen is een droom voor mij"

BREAKING | Ugalde officieel gepresenteerd: "Bij FC Twente horen is een droom voor mij"

Het heeft enige tijd gekost, maar het is FC Twente gelukt om Manfred Ugalde definitief over te nemen van Manchester City. De 21-jarige spits is vandaag officieel gepresenteerd nadat hij zijn handtekening had gezet onder een vierjarig contract. Met de transfer is naar verluidt iets minder dan vier miljoen euro gemoeid. Manchester City heeft wel een doorverkooppercentage weten te bedingen bij de verkoop van de Costa Ricaan.

Ugalde is de duurste aankoop in negen jaar tijd. De laatste speler waarvoor FC Twente diep in de buidel taste was Hakim Ziyech. In 2014 maakten de Tukkers zo'n drieënhalf miljoen euro over aan sc Heerenveen. Twee jaar later werd Ziyech voor elf miljoen euro doorverkocht aan Ajax. FC Twente hoopt met Ugalde op een soortgelijk traject.

“Allereerst wil ik God, mijn familie en ook de club bedanken voor het vertrouwen dat ze in mij hebben om deze grote stap in mijn carrière te zetten”, vertelt Manfred Ugalde op de clubwebsite. “De supporters hebben mij altijd gesteund en ook hen ben ik heel dankbaar. Voor mij is dit een van de gelukkigste dagen van mijn leven."

"Bij FC Twente horen is een droom voor mij. Toen mij werd verteld dat de mogelijkheid er was om een definitieve transfer te maken hoefde ik er niet over na te denken, ik ben hier erg gelukkig. Komend seizoen wacht ons weer een aantal mooie uitdagingen met het team. Deze ploeg wil altijd het maximale bereiken. Met doelpunten en assists hoop ik daar mijn inbreng in te hebben.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties