BREAKING

DEADLINEDAY: Zerrouki alsnog voor recordbedrag naar Feyenoord?

DEADLINEDAY: Zerrouki alsnog voor recordbedrag naar Feyenoord?

Feyenoord gaat vlak voor het sluiten van de transferwindow opnieuw een poging wagen om Ramiz Zerrouki los te weken bij FC Twente. Een eerder bod van zes miljoen exclusief bonussen werd eerder deze maand van tafel geveegd. De Rotterdammers zijn nu bereid een flink stuk verder te gaan, meldt Voetbal International.

De koploper geeft niet op en is volgens Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam zelfs bereid om het transferrecord te verbreken. Het zou gaan om een vast bedrag van acht miljoen euro, exclusief bonussen en doorverkooppercentage. Of Streuer bereid is te luisteren naar het nieuwe bod zal later vandaag duidelijk worden.

De Rotterdammers zetten vol in op het binnenhalen van de titel en zijn van mening dat Zerrouki wel eens de ontbrekende schakel kan zijn. De club heeft ook nog altijd geen opvolgers gecontracteerd voor de Zweed Fredrik Aursnes die afgelopen zomer naar Benfica trok. Omdat Zerrouki er direct kan staan is Feyenoord alsnog bereid om ver voor de Algerijns-international te gaan.

Zerrouki zelf heeft al meerdere keren aangegeven dat hij graag de overstap wil maken naar Feyenoord. Twente-supporters zien hem liever voor een groot bedrag naar het buitenland vertrekken, maar de middenvelder wil eerst in Nederland nog een stap maken. Of de acht miljoen euro voor Streuer het niet te weigeren bod is valt nog te bezien. Volgens Krabbendam hoopt Feyenoord met een bod van 8 miljoen euro weer aan tafel te komen bij de TD van FC Twente.

Poll

8 miljoen + bonussen en een doorverkoopercentage voor Zerrouki. Wat moet Streuer doen?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties