Transfers

Meerdere bronnen 1908 ontkennen Zerrouki-bericht Voetbal International

Meerdere bronnen 1908 ontkennen Zerrouki-bericht Voetbal International

Volgens clubwatcher Martijn Krabbendam is Feyenoord bezig met een ultiem bod op Ramiz Zerrouki van FC Twente. De koploper van de eredivisie zou bereid zijn om een bod te doen van acht miljoen euro om weer aan tafel te komen bij Jan Streuer. Het nieuws doet veel stof opwaaien omdat de TD van FC Twente de deur eerder deze maand al definitief in het slot gooide.

1908 komt zojuist met het nieuws dat meerdere bronnen het verhaal van Krabbendam ontkennen. "Volgens betrokkenen zal er vanuit Feyenoord vooralsnog géén nieuwe toenadering zijn gezocht om een nieuwe poging te ondernemen voor Zerrouki."

Feyenoord is wel bezig met een extra middenvelder, maar die speelt in de Keuken Kampioen Divisie. "De enige middenvelder waarvoor Feyenoord op dit moment in de race is, is Thomas van den Belt. Men verwacht spektakel op de laatste dag van de Nederlandse transfermarkt, die dinsdagavond sluit."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties