BREAKING

DONE DEAL: FC Twente legt Van Hoorenbeeck langer vast

DONE DEAL: FC Twente legt Van Hoorenbeeck langer vast

Alec van Hoorenbeeck (25) blijft ook na dit seizoen bij FC Twente. De centrale verdediger wordt op dit moment gehuurd van het Belgische KV Mechelen. In de huurovereenkomst is een optie tot koop opgenomen. FC Twente heeft besloten deze optie te lichten waardoor de centrale verdediger nu onder contract staat tot medio 2027, zo meldt Leon ten Voorde van de Tubantia.

Met het vastleggen van Van Hoorenbeeck heeft FC Twente nu vijf centrale verdedigers onder contract staan voor het komende seizoen. Eerder verlengde aanvoerder Robin Pröpper zijn contract tot medio 2027. Ook Bruns zette zijn krabbel onder een verbeterd contract tot 1 juli 2026 met een optie voor nog een jaar. Ook Mees Hilgers heeft nog een meerjarige overeenkomst tot medio 2026. De verwachting is echter dat hij komende zomer open staat voor een nieuwe uitdaging. Als laatste heeft Oosting Julien Mesbahi tot zijn beschikking. De 18-jarige verdediger werd eerder vastgelegd tot medio 2026. Net als bij Hilgers zonder extra optie.

Van Hoorenbeeck moet het dit seizoen doen met een rol als reserve achter Robin Pröpper. Hij speelde dit seizoen dertien competitiewedstrijden waarin hij drie keer startte.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties