BREAKING

Hans Kraay verklapt: "Peter Bosz wil heel erg graag naar FC Twente"

Hans Kraay verklapt: "Peter Bosz wil heel erg graag naar FC Twente"

De eerste belangrijke taak van Arnold Bruggink wordt het aanstellen van de opvolger van Ron Jans. Hij doet dit in samenspraak met Jan Streuer die tot 1 juli eindverantwoordelijke is. De uiteindelijke beslissing ligt echter bij Bruggink. Wie de nieuwe trainer gaat worden is nog niet bekend, maar Bruggink ziet de komst van Peter Bosz wel zitten. Dit zei hij in een interview met Hans Kraay Jr. van ESPN.

Kraay vraagt Bruggink wie de nieuwe trainer wordt van FC Twente. "Daar kan ik geen uitspraken over doen Hans." Maar hebben jullie al gesproken met Peter Bosz? "Nee, daar hebben we nog niet mee gesproken." Zou je dat willen? "Ja, tuurlijk", is de duidelijke reactie van Bruggink.

Dan komt Kraay met nieuws. "Peter Bosz wil heel erg graag, dat weet ik echt zeker." Bruggink vervolgt lachend: "Maar er zijn er wel meer die trainer willen zijn voor een club als FC Twente." Kraay: "Ik denk dat hij heel goed bij je past. En goed bij deze club past met het aanvallende en frivole voetbal. Zeg ik dan iets geks?" Bruggink vindt van niet. "Dat ben ik zeker met je eens."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties