Twente Insite

FC Twente Nieuws

“Dit wordt één van de moeilijkste vraagstukken, want het is wel je aanvoerder”

“Dit wordt één van de moeilijkste vraagstukken, want het is wel je aanvoerder”

Morgenmiddag om 14.30 uur speelt FC Twente de uitwedstrijd tegen FC Groningen. Er is veel te doen over de opstelling, waarmee de Tukkers zullen starten en dan vooral het centrale duo achterin. Veel supporters zien graag dat Thomas Lam en Peet Bijen opnieuw in de basis zullen starten, een mening die wordt gedeeld door Jan van Staa en clubwatcher Tijmen van Wissing.

“Er is geen enkele reden, buiten blessures om, om dit te wisselen”, zegt Van Staa bij RTV Oost. “Na afgelopen week zou je ook als trainer zijnde niet zeggen van: ‘ik ga nu weer terugvallen op iets anders’. Vanuit mezelf pratende, denk ik dat na de prestatie neergezet hebbende en de vorm van die wedstrijd (4-0 tegen FC Utrecht, red.) dat dat alle vertrouwen geeft voor de uitwedstrijd tegen FC Groningen.”

Van Wissing denkt dat Hake het wel moeilijk heeft met de beslissing. “Dit wordt wel één van de moeilijkste vraagstukken, want het is wel je aanvoerder en echt de rechterhand van Hake. Het is echt zijn vriendje. Ik zou ook voor Lam en Bijen gaan. Maar Bijen loopt ook niet over van zelfvertrouwen. Hij speelde vorige week wel een goede wedstrijd, maar van de week tegen ONS Sneek speelde hij weer matig. Dat kon ook haast niet anders op dat veld. Maar Lam, die rechtsbenig is en daarnaast Thesker? Ik ben erg benieuwd wat Hake gaat doen.”

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op