Doelpuntloos gelijkspel Jong FC Twente tegen Almere City

Jong FC Twente heeft vandaag een punt gepakt tegen Almere City FC. In de Grolsch Veste bleef het 0-0.

In de beginfase waren de Almeerders de bovenliggende partij, wat resulteerde in enkele kansen via Janssen en Serrarens. Beide spelers wisten Filip Bednarek niet te passeren. Een kwartier na rust was er wederom een enorme kans voor de bezoekers om op voorsprong te komen, maar de kopbal van Cees Toet raakte de lat.

In de loop van de tweede helft kreeg de ploeg van trainer Jan Zoutman via Tanda en Breukers nog enkele kansen om de drie punten in Enschede te houden, maar zij slaagden er niet in te scoren. Een kwartier voor tijd kreeg Thilo Leugers de mogelijkheid op de 1-0, maar stuitte op Van Duin, waardoor de 0-0 op het scorebord bleef staan.

FC Twente behaalde na zes wedstrijden acht punten. Hierdoor staat de ploeg op een achtste plaats in de Jupiler League.

Opstelling Jong FC Twente: Bednarek, Martina, Wisgerhof, Röseler, Breukers, Pelupessy, Born (72' Daniels), Tanda, Zschusschen (60' Leugers), Hölscher, Peters (60' Oosterwijk).

Opstelling Almere City FC: Van Duin, Busse, Toet, Nieuwpoort, Nieuwpoort, Oost, Receveur (72' Kip), Faik, Serrarens, Dissels, Janssen (72' Plet)

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maakt kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.