Eerste elftal

"3.000 liter bier over 2.000 toeschouwers veel? Nee hoor, dit is FC Twente"

"3.000 liter bier over 2.000 toeschouwers veel? Nee hoor, dit is FC Twente"

FC Twente heeft afgelopen zaterdag de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen gespeeld. Op de Scheetheuvel in Delden werd Rood Zwart met 0-17 verslagen. Door het warme weer en de goede sfeer in Delden werd er ook enorm veel bier gedronken. "Drieduizend liter bier over tweeduizend toeschouwers veel? Nee hoor, dit is FC Twente", grapt één van de commissieleden van Rood Zwart.

Rood Zwart kondigde de wedstrijd aan als 'De wedstrijd van de Eeuw' en alles werd uit de kast gehaald voor een onvergetelijke dag. Het broodje beenham werd zelfs geserveerd en stadionspeaker Jan Bruins was ook aanwezig. Voordat de spelers het veld opkwamen werd ook nog het You'll Never Walk Alone gezongen.

"Drieduizend liter bier over tweeduizend toeschouwers veel? Nee hoor, dit is FC Twente", vertelt één van de commissieleden van Rood Zwart aan de zijkant van het veld. De halve liters vloeiden rijkelijk, met name door het warme weer en de vele supporters die aanwezig waren.

FC Twente boekte een glansrijke 0-17 overwinning. De ploeg van nieuwe trainer Oosting oogde direct gretig en legde mooie aanvallen op de mat. Het hoogtepunt kwam op naam van Gijs Smal, die op assist van Sem Steijn een fenomenale stiftgoal maakte.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties