Eerste elftal

Achterstalligheid Fanstore FC Twente zorgt voor irritaties bij supporters

Achterstalligheid Fanstore FC Twente zorgt voor irritaties bij supporters

De FC Twente Fanstore zorgt voor veel irritaties rondom de supporters van FC Twente. Veel producten zijn niet beschikbaar, of er zijn enkele maten van beschikbaar. De sponsor van FC Twente is Castore, maar die laten het afweten door de producten niet te leveren.

"Hé FC Twente, net weer euro’s naar de voetbalshop gebracht die ik liever in een Twente verjaardagstenue voor mijn zoon had gestoken. Of een trainingspak van de FC", zo vertelt een fanatieke supporter van FC Twente boos op het sociale media platform X (voormalig Twitter).

Het zijn vooral de kindermaten die niet meer beschikbaar zijn in de Fanstore. "Ik baal hier ook ontzettend van. Voor de kleine kids is er helemaal niks en de rest van de fanshop ook steeds minder. Erg jammer!", zo vertelt een supporter op X.

"Dus nogmaals: de feestdagen komen eraan! Neem toch aan dat er leveringsafspraken zijn met @OfficialCastore?" Hij krijgt bijval in de reacties. "Wat dit soort zaken betreft, is er nog heel veel te winnen voor de club. Het is nu een veredelde vorm van amateurisme."

"FC Twente, wordt het niet eens tijd de druk bij Castore wat op te voeren? Alle Castore fanshops liggen vol met wedstrijd- en trainingscollecties", zo besluit de supporter van FC Twente op X. FC Twente loopt hier ook veel omzet mee mis aangezien er veel vraag is naar de producten maar een beperkt aanbod vanuit de club.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties