Eerste elftal

Afscheid huurlingen Boadu en Ünüvar kwam als verrassing: "Er was nog helemaal geen officiële berichtgeving"

Afscheid huurlingen Boadu en Ünüvar kwam als verrassing: "Er was nog helemaal geen officiële berichtgeving"

Na afloop van het gewonnen duel tegen FC Volendam werd er afscheid genomen van drie spelers van FC Twente. Gijs Smal werd als eerste in het zonnetje gezet. De linksback speelde tegen zijn oud-werkgever zijn laatste wedstrijd in de Grolsch Veste als speler van de Tukkers. Ook van huurlingen Myron Boadu en Naci Ünüvar werd afscheid genomen. Een verrassing voor sommige supporters.

Fardau Wagenaar zag vele aanvallende wissels die in het komende seizoen meer zullen moeten gaan presteren. "Je gaat er toch een beetje vanuit dat een Carel Eiting, een Younes Taha, maar ook Mitchell van Bergen volgend jaar een rol gaan spelen in het nieuwe Twente. Er zijn spelers die weggaan en we hebben afscheid genomen van Smal, Ünüvar en Boadu tijdens de wedstrijd tegen Volendam", begint ze bij de Ballen Verstand.

Clubwatcher Leon ten Voorde denkt dat supporters overvallen werden met het afscheid van de twee gehuurde spelers. "Ik denk dat best veel fans verrast zijn dat er ook afscheid werd genomen van de huurlingen. Er was namelijk nog helemaal geen officieel bericht over uitgekomen, dit was zogezegd het bericht. Dit was wel een duidelijk signaal dat zij terugkeren naar hun clubs."

"Boadu wil volgens mij wel heel graag blijven, maar dat is financieel gewoon niet haalbaar. Wat hij daar bij Monaco verdient dan moet hij gewoon twee derde van zijn salaris inleveren. Nogmaals die is voor zeventien miljoen euro gekocht, dus dat gaat gewoon niet gebeuren. Ünüvar maakte een goal tegen Volendam en heeft wel wat rendement, maar die is niet overtuigend genoeg geweest om hem nog een jaar te huren", besluit hij.

Poll

Wie zou jij volgend jaar terug willen zien?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties