Eerste elftal

Almere City neemt honderden supporters mee en noemt aftraptijdstip 'onorthodox'

Almere City neemt honderden supporters mee en noemt aftraptijdstip 'onorthodox'

In eerste instantie zou FC Twente - Almere City FC woensdag om 20:00 uur worden gespeeld. Wegens een mogelijke Champions League-wedstrijd van Ajax Vrouwen, die uiteindelijk nooit wordt gespeeld wegens uitschakeling van de Amsterdammers in de kwartfinale, werd de wedstrijd echter verplaatst naar 18:45 uur. Veel supporters van beide clubs waren niet blij met de verplaatsing, maar de clubs zelf hebben er niets negatiefs over gemeld.

Almere City FC noemt het aftraptijdstip op haar officiële website 'onorthodox', maar daar blijft het dan ook bij. De club maakt daarnaast bekend dat er 350 supporters aanwezig zullen zijn in het uitvak in Enschede. Geen slecht aantal, gezien het vroege aftraptijdstip en de afstand van een kilometer of 150 die de supporters moeten overbruggen op een doodnormale werkdag.

Het uitvak biedt echter plaats voor veel meer bezoekers en dus heeft FC Twente besloten het bezoekersvak woensdag te verkleinen. Daardoor heeft de club de kaarten in vak 325 in de verkoop kunnen doen voor eigen supporters. Deze tickets zijn inmiddels allemaal al verkocht; alleen op de Diekmantribune zijn nog kaarten te verkrijgen. Wil je er nog bij zijn? Wees dan snel en bestel via deze link je ticket(s)!

Voorspel en win onze Voetbalpool!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties