Eerste elftal

AZ verspeelt wederom punten: FC Twente pakt enorme voorsprong van acht punten

AZ verspeelt wederom punten: FC Twente pakt enorme voorsprong van acht punten

FC Twente heeft zaterdagavond geweldige zaken gedaan in de eredivisie. Waar er zelf eenvoudig met 0-3 werd gewonnen op bezoek bij Excelsior, kwam concurrent AZ niet tot een overwinning in het uitduel tegen Almere City FC. Het werd 0-0 in Flevoland. De voorsprong op AZ was in de winterstop nog maar één punt, nu is het verschil maar liefst acht punten.

AZ is na de winterstop bezig aan een dramatische reeks. De Alkmaarders wonnen nog geen wedstrijd en pakten slechts drie punten in vijf wedstrijden. Ondertussen werd trainer Pascal Jansen ook nog de laan uitgestuurd. Hij is vervangen door Maarten Martens, die het tij nog niet heeft weten te keren.

Het is nu afwachten wat Feyenoord en Ajax gaan doen. Ajax kan de achterstand op FC Twente zondag weer terugbrengen naar zes punten. Dan moet de ploeg zien te winnen op bezoek bij sc Heerenveen. Om 20:00 uur gaat Feyenoord, dat de voorsprong op FC Twente weer naar vijf punten wil brengen, het in eigen huis opnemen tegen Sparta Rotterdam.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties