Eerste elftal

BAM! Ajax-thuis volledig uitverkocht, kaartverkoop andere thuisduels start morgen

BAM! Ajax-thuis volledig uitverkocht, kaartverkoop andere thuisduels start morgen

Op zondag 17 september (14:30 uur) staat de volgende thuiswedstrijd in de eredivisie van FC Twente op het programma. Dan nemen de Tukkers het in De Grolsch Veste op tegen Ajax. De kaartverkoop voor deze kraker begon iets minder dan twee weken geleden. Inmiddels zijn alle kaarten al uitverkocht: er zullen 30.000 mensen aanwezig zijn bij de thuiswedstrijd tegen Ajax!

Daarnaast begint dinsdagochtend om 09:00 uur de kaartverkoop voor de twee opvolgende thuiswedstrijden. Op woensdag 27 september om 20:00 uur wordt het thuisduel tegen Vitesse ingehaald. Deze stond eigenlijk gepland voor afgelopen weekend, maar ging niet door in verband met de Europese duels van FC Twente tegen Fenerbahce. Op zaterdag 30 september om 21:00 uur speelt FC Twente thuis tegen sc Heerenveen. Koop vanaf dinsdagochtend 09:00 je kaarten via deze link.

Daarnaast begint dinsdag om 13:00 uur de kaartverkoop voor het thuisduel tegen Fenerbahce. Deze wordt aankomende donderdag om 19:00 uur gespeeld. Om kaarten voor deze wedstrijd te kopen moet je in bezit zijn van een clubcard.

Bestel kaarten voor de wedstrijden via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties