Eerste elftal

BAM! Na Ajax-uit ook Vitesse-uit in enkele minuten uitverkocht

BAM! Na Ajax-uit ook Vitesse-uit in enkele minuten uitverkocht

De supporters van FC Twente hebben zich weer van hun beste kant laten zien. Nadat eerder deze maand het uitvak in de Johan Cruijff ArenA al binnen tien minuten was uitverkocht, gebeurde dit vandaag ook bij de verkoop van de kaarten voor Vitesse-uit. Nadat de supportersverenigingen eerst de kans kregen kaarten af te nemen, begon om 13:00 uur de vrije verkoop. Wederom waren de kaarten binnen enkele minuten verkocht.

FC Twente zal dus komende zaterdag in Amsterdam en op woensdag 25 januari in Arnhem weer gesteund worden door een vol uitvak met fanatieke Tukkers. Tussentijds speelt FC Twente nog een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht op zondag 22 januari. FC Twente hoopt dan net als tegen FC Emmen op een volle Grolsch Veste. Kaarten voor deze wedstrijd kan je hier bestellen.

Na de uitwedstrijd tegen Vitesse volgen de uitwedstrijden tegen FC Groningen (zondag 5 februari), Go Ahead Eagles (zondag 19 februari) en PSV (zondag 26 februari). De data van de kaartverkoop voor FC Groningen en PSV zijn inmiddels bekend. De kaartverkoop voor FC Groningen-uit start op maandag 23 januari om 13.00 uur en voor PSV-uit op maandag 13 februari om 13:00 uur.

Het aantal kaarten voor Go Ahead Eagles is beperkt. Deze zullen worden afgenomen door de supportersverenigingen. Hierdoor zijn er geen kaarten beschikbaar voor de vrije verkoop.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties