Eerste elftal

Bekerkraker FC Twente - Ajax tot de laatste stoel uitverkocht!

Bekerkraker FC Twente - Ajax tot de laatste stoel uitverkocht!

Op 14 januari stonden Ajax en FC Twente tegenover elkaar in de Johan Cruijff ArenA. FC Twente was de betere, maar vergat af te drukken. De competitiewedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel. Op donderdag 9 februari volgt alweer de tweede confrontatie tussen de Tukkers en de Amsterdammers. Deze keer in de Grolsch Veste voor de KNVB-beker.

Vandaag om 9:00 uur begon de vrije verkoop en zoals verwacht vlogen de iets meer dan 5.000 overgebleven kaarten als warme broodjes over de toonbank. Ook het uitvak is volledig uitverkocht waardoor echt ieder beschikbaar stoeltje bezet zal zijn.

De inzet op 9 februari is de kwartfinale van de KNVB-beker. Ajax zal zo goed als zeker met Alfred Schreuder als trainer afreizen naar Enschede. Het bestuur heeft haar vertrouwen uitgesproken in de trainer na onder andere een gesprek met de spelersraad. Afgesproken is dat Schreuder een nieuwe assistent-trainer naast zich krijgt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties