Eerste elftal

Bekijk hier de prachtige ESPN Special: Gracias Bryan, afscheid van een Tukker

Bekijk hier de prachtige ESPN Special: Gracias Bryan, afscheid van een Tukker

2,5 week geleden reisde FC Twente naar Costa Rica. Daar werd een trainingskamp belegd. Er werden twee wedstrijden gespeeld, waarvan één de afscheidswedstrijd van clublegende Bryan Ruiz was. Tijdens het verblijf in Costa Rica heeft ESPN een Special gemaakt: Gracias Bryan, afscheid van een Tukker.

In de Special is van alles te zien. We zien oude beelden van Ruiz, beelden van de Costa Ricaanse hoofdstad San José en zelfs een Belgische LD Alajuelense- en Bryan Ruiz-fan. Natuurlijk wordt er ook gesproken met Ruiz, supporters van LD Alajuelense en zien we beelden van de afscheidswedstrijd.

In zijn afscheidswedstrijd scoorde Ruiz al binnen twee minuten de 0-1 namens FC Twente. Hij speelde één helft mee bij de Tukkers. De andere helft speelde hij in het shirt van LD Alajuelense, zijn eerste en laatste club. Het werd een onvergetelijke avond voor Ruiz, die zijn zoon Mathias richting het einde van de wedstrijd de 2-2 zag maken.

ESPN Special: Gracias Bryan, afscheid van een Tukker

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties