Eerste elftal

Belangrijk | FC Twente waarschuwt supporters: "Er wordt extra gecontroleerd"

Belangrijk | FC Twente waarschuwt supporters: "Er wordt extra gecontroleerd"

Rondom thuiswedstrijden van FC Twente is er in de directe omgeving van De Grolsch Veste nauwelijks parkeerplek voor supporters die geen parkeerkaart voor de auto hebben. Voor supporters die niet met het openbaar vervoer of fiets naar het stadion kunnen komen, is het advies om de auto te parkeren op het terrein van de Universiteit Twente. Vanaf hier rijden elke wedstrijd gratis pendelbussen van en naar het stadion. Ook in de omgeving van de Auke Vleerstraat en het Transportcentrum is het alleen toegestaan te parkeren in de aangewezen vakken. Er wordt rondom de wedstrijd tegen Almere City FC extra gecontroleerd.

  • Om drukte kort voor de wedstrijd te voorkomen bij de toegangspoorten van De Grolsch Veste, is het advies om tijdig naar het stadion te komen. 
  • Tot en met het eind van het seizoen moeten supporters bij thuiswedstrijden rekening houden met extra verkeersdrukte op weg naar De Grolsch Veste. De Bosweg bij de Universiteit Twente is namelijk de komende maanden afgesloten voor alle verkeer. Voor supporters die niet met het openbaar vervoer of fiets naar het stadion kunnen komen: Supporters uit de richting Hengelo kunnen aanrijden via de Hengelosestraat. Supporters uit de richting Oldenzaal kunnen aanrijden via de Horstlindelaan en parkeren op het terrein van de Universiteit Twente. Daar kun je eventueel in de gratis pendelbus stappen naar De Grolsch Veste.

Herbruikbare beker, vergeet je munt niet
Afgelopen thuiswedstrijden is de herbruikbare beker bij de horecakiosken verder geïntroduceerd in De Grolsch Veste en uitgebreid naar de omloop van de tweede ring. Bij deze wedstrijden kregen supporters bij binnenkomst een bekermunt die zij in kunnen leveren bij de bestelling. Vergeet je bekermunt niet, deze wordt niet meer gratis uitgedeeld. Meer informatie is te lezen op deze pagina.

Wegwerkzaamheden op het Kennispark
Vanwege aanpassingen aan de inrichting van het Kennispark bij De Grolsch Veste zijn er aan de Institutenweg werkzaamheden. Voor een deel van de supportersbussen is er een andere parkeerplaats gereserveerd op het Kennispark, zij kunnen op de aanwijzingen van de verkeersregelaars parkeren op de parallelweg langs de F35. Overig autoverkeer moet op het Kennispark rekening houden met extra verkeershinder.

Lege autostoel? Deel hem dan!
Samen met andere supporters naar de thuiswedstrijden van FC Twente rijden? Deel je lege autostoel(en) in de widget op deze pagina. Beter voor het klimaat, beter voor de portemonnee, goed voor de parkeerruimte én veel gezelliger. Hoe werkt het? Klik op: rit aanbieden. Supporters die een rit zoeken kunnen vervolgens via e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Jullie regelen onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel de autokosten delen. Meer informatie is te lezen op deze pagina.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties