Eerste elftal

Beoordeel onze strijders met een cijfer na de ongelukkige nederlaag tegen PSV

FC Twente heeft zondag keihard gestreden, maar moest in de slotsecondes van de blessuretijd toch haar meerdere erkennen in PSV. FC Twente leek in de blessuretijd op weg naar de overwinning toen Van Bergen alleen op PSV-doelman Benítez afging. De afronding was echter zwak en uit de tegenstoot scoorde PSV de winnende 1-0. De koploper strafte een fout van Bruns, die de bal simpelweg uit had moet schieten, genadeloos af en won daardoor met 1-0.

Toch kregen de spelers van FC Twente na afloop ook de complimenten. FC Twente was de eerste club die het PSV dit seizoen zo moeilijk heeft weten te maken. PSV-trainer Peter Bosz had zich zelfs al neergelegd bij een gelijkspel. Maar wie was de beste aan de kant van FC Twente? Tijd om jouw cijfers door te geven.