Eerste elftal

Beruchte sfeer in de Grolsch Veste ontbrak: "Het was niet zo'n leuke avond"

Beruchte sfeer in de Grolsch Veste ontbrak: "Het was niet zo'n leuke avond"

De sfeer tijdens avondwedstrijden is doorgaans beter dan bij wedstrijden die overdag worden gespeeld. Helaas moest worden geconstateerd dat dit woensdagavond tegen Vitesse één van de weinige uitzonderingen was. De sfeer was gematigd en dat zal zeker ook te maken hebben gehad met het vertoonde spel van de thuisploeg. FC Twente bokste op tegen een Arnhemse muur die hoopte op een geniale ingeving van de enige man met echte 'vitesse', Million Manhoef.

"Het was traag, moeizaam, stroef, maar ze zeggen dat uiteindelijk alleen de drie punten tellen", begint Ten Voorde zijn terugblik tijdens De Ballen Verstand. "Het was niet zo'n leuke avond. Meestal als je naar de Grolsch Veste gaat, dan gebeurt er wel wat. Dan wordt je of wel gepakt door de sfeer of de entourage. Maar woensdagavond gebeurde er niet zoveel en was het ook stiller dan anders."

In de tweede helft had dit een vervelende oorzaak. Vak-P hield z'n adem in toen een mede-supporter onwel werd op de tribunes. "Maar ook daarvoor in de eerste helft kwam het niet op gang", is de conclusie van Ten Voorde. "Ook de sfeer niet waar de Grolsch Veste beroemd en voor de tegenstanders berucht om is."

Wel werden de supporters van de tegenpartij uitgedaagd door enkele ludieke spandoeken, verwijzend naar de overname van Vitesse die nog altijd niet rond is. Voor foto's van deze spandoeken, klik hier of op onderstaand bericht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties