Eerste elftal

Biedt nu op matchworn Twente-shirts en steun de slachtoffers in Turkije en Syrië

Biedt nu op matchworn Twente-shirts en steun de slachtoffers in Turkije en Syrië

De aardbevingen in Turkije en Syrië hebben een spoor van verwoesting nagelaten. Het dodental is opgelopen tot meer dan 46.000 en honderdduizenden mensen zitten momenteel zonder huis. Naast Giro 555 hebben ook de clubs besloten om actie te ondernemen. Die hebben de shirts van speelronde 21 gedoneerd. Deze worden op dit moment geveild op de website www.iksteunmee.nl.

Er zijn 12 shirts van FC Twente waarop geboden kan worden. Het gaat om het elf witte uitshirt gedragen tijdens de uitwedstrijd tegen NEC. Alleen het witte uitshirt van Sampsted is niet matchworn omdat de IJslander toen nog geen speler was van FC Twente. Het twaalfde shirt is het thuisshoirt van Robin Pröpper. Deze werd gedragen tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Ieder shirt is voorzien van de handtekening van de speler.

Bieden op de shirts kan vanaf 250 euro per shirt. Wil je een kleiner bedrag doneren dan kan dat natuurlijk ook. Klik hier om een donatie te doen via Giro 555. In totaal hebben twaalf clubs items aangeleverd voor de veiling: AZ, FC Groningen, Excelsior, FC Twente, FC Utrecht, Feyenoord, NEC, PSV, RKC, Sparta, Vitesse en sc Heerenveen. De veiling sluit op maandag 27 februari om middernacht.

Biedt nu op matchworn Twente-shirts en steun de slachtoffers in Turkije en Syrië

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties