Eerste elftal

Bondscoach verrast Salah-Eddine met oproep voor Jong Oranje

Bondscoach verrast Salah-Eddine met oproep voor Jong Oranje

Voor Anass Salah-Eddine kan de week niet meer stuk. Hij speelde tegen AZ een uitstekende wedstrijd op het middenveld en was volgens de supporters na Manfred Ugalde de beste speler. Vandaag werd de van origine linksback verrast door de bondscoach van Jong Oranje. Die heeft hem op het laatste moment toegevoegd aan de selectie. Dit houdt in dat hij af zal reizen naar Spanje waar twee oefeninterlands worden gespeeld.

Helaas is er minder goed nieuws voor Mees Hilger. Hij viel tegen AZ al na 35 minuten uit met een liesblessure. Hierdoor heeft hij af moeten zeggen. Vandaag of morgen zal er meer bekend zijn over de aard van zijn blessure. Ook zal er dan meer duidelijkheid zijn over de knieblessure van Ugalde. Hij moet een MRI-scan ondergaan.

Jong Oranje speelt twee oefenwedstrijden tegen Noorwegen en Tsjechië. De wedstrijden worden gespeeld in de Pinatar Arena in het Spaanse San Pedro Del Pinatar. Een bekend terrein want FC Twente streek hier enkele jaren geleden ook neer voor een trainingskamp. Op 25 maart om 18:00 wordt afgetrapt tegen Noorwegen. Twee dagen later op 27 maart volgt de tweede oefeninterland tegen Tsjechië. De aftrap van deze wedstrijd is om 14:00 uur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties