Eerste elftal

'Boze zanger Lorenzo sprak profetische woorden, weten we nu'

'Boze zanger Lorenzo sprak profetische woorden, weten we nu'

Wout Brama kende een zwaar seizoen 2019-2020. De middenvelder kreeg een conflict met de trainer, werd uit de selectie gezet, werd weer bij de selectie gehaald en kreeg in 2020 onder de Uruguayaan geen speeltijd meer. Zijn contract liep af en een deel van de buitenwacht vroeg zich af of het wel verstandig zou zijn deze te verlengen.

Na de komst van Ron Jans, de trainer waarmee Brama al samenwerkte bij PEC Zwolle, werd al snel duidelijk dat de contractverlenging ging komen. Een beslissing waar de club geen enkele spijt van heeft. "De routinier is aan zijn tweede jeugd bezig bij FC Twente. En niet alleen vanwege zijn wondergoal tegen PEC Zwolle; al heel het seizoen is de middenvelder de spil in de ploeg van Ron Jans", zo schrijft Dennis van Bergen in het Algemeen Dagblad.

De journalist is onder de indruk van de wederopstanding van Brama. "Knap, want afgelopen seizoen keek hij immers vooral toe. Tot boosheid van Lorenzo, een zingende Tukker. Die bestookte de hitlijsten van Enschede en omgeving in het voorjaar met de meezinger 'Met Brama redt FC Twente het ja (WOUT BRAMA MOET ERIN)'. Profetische woorden, weten we nu. Dankzij Brama - en kersvers international Joël Drommel én Ajax-parel Danilo Pereira da Silva - is FC Twente terug in de subtop van de eredivisie. En, eerlijk is eerlijk: daar hoort de club met die zo grote, loyale achterban thuis ook."Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties