Eerste elftal

BREAKING: Elektramat nieuwe hoofdsponsor van FC Twente

BREAKING: Elektramat nieuwe hoofdsponsor van FC Twente

Elektramat wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdsponsor van FC Twente. De Enschedese onderneming was de laatste jaren al sponsor en Premium partner bij FC Twente. Nu wordt het dus de nieuwe hoofdsponsor. Elektramat en FC Twente hebben een overeenkomst gesloten voor twee seizoenen. Over de bedragen zijn nog geen uitspraken gedaan. De verwachting is dat FC Twente jaarlijks een bedrag van, om en nabij, drie miljoen euro zal ontvangen.

"Voor Elektramat is het hoofdsponsorschap van FC Twente een heel mooie nieuwe stap. Sinds vorig jaar was Elektramat Premium Partner van de club en deze ervaringen waren heel positief. De groeiambities van Elektramat in het binnen- en buitenland en doelstellingen in relatie tot naamsbekendheid passen goed bij dit hoofdsponsorschap. Een goede match tussen twee organisaties, waar de Twentse nuchterheid heerst en professionaliteit voorop staat. Bovendien leeft FC Twente in ons bedrijf. FC Twente staat regionaal dicht bij ons en waar veel medewerkers binnen ons bedrijf een passie voor hebben”, aldus Mike van Klaveren, de algemeen directeur van Elektramat.

Verder vertelt Marco Behrens, de manager commerciële zaken van FC Twente: “We zijn trots dat we Elektramat kunnen verwelkomen als nieuwe hoofdsponsor, een mooie partner met Twentse roots die perfect past bij de groeiambities van de club. Elektramat is een snelgroeiende regionale onderneming met landelijke uitstraling en de laatste seizoenen al nauw betrokken bij FC Twente. We kijken er naar uit om de komende jaren nauwer samen te werken en samen verder te groeien.”

Elektramat is een online elektrotechnische groothandel welke door heel het land zowel de particuliere als de zakelijke afnemers bedient. Elektramat is verantwoordelijk voor de verkoop van elektromaterialen rondom woningen en bedrijfspanden. Verder zijn ze gespecialiseerd in groepenkasten. Elektramat heeft meer dan 400 medewerkers in haar organisatie en is actief in Nederland en België.

De oprichter Ruud Pierik was installateur en begon in 2006 vanwege een gebrek aan werk een online webshop met schakelkasten. Een gouden greep want vorig jaar werd er een nettowinst geboekt van 16,6 miljoen euro. Pierik debuteerde vorig jaar in Quotes Top 100 jonge Selfmade Miljonairs met een geschat vermogen van 65 miljoen euro.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties