Eerste elftal

Castaignos kiest opvallend rugnummer na succesvolle proefperiode in Duitsland

Castaignos kiest opvallend rugnummer na succesvolle proefperiode in Duitsland

Onlangs dook Luc Castaignos op bij 1. FC Magdeburg, een club die uitkomt in de 2. Bundesliga. De voormalig spits van FC Twente ging met de Duitse club mee op trainingskamp naar Turkije. Castaignos heeft de club weten te overtuigen om hem een contract tot het einde van het seizoen aan te bieden. De spits heeft een opvallend rugnummer uitgekozen bij zijn nieuwe club.

Castaignos gaat namelijk met rugnummer 3 spelen bij 1. FC Magdeburg, dat momenteel één-na-laatste staat in de 2. Bundesliga. Een zeer opmerkelijk rugnummer voor de spits waar FC Twente in de zomer van 2012 zes miljoen euro voor betaalde. Drie jaar later werd hij voor 2,5 miljoen euro verkocht aan het Duitse Eintracht Frankfurt.

Bij Frankfurt werd het geen succes voor Castaignos. Zijn contract werd uiteindelijk zelfs ontbonden. Dit gebeurde ook bij twee clubs waar hij daarna speelde: Gyeongnam FC uit Zuid-Korea en OFI Kreta uit Griekenland. Bij laatst genoemde club vertrok hij afgelopen zomer. Castaignos bood zich daarna aan bij meerdere clubs in Nederland en trainde nog mee bij Jong FC Groningen. Nu gaat hij spelen in Duitsland bij 1. FC Magdeburg.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties