Eerste elftal

Clublegende Van der Vall: "Ben ervan overtuigd dat we dat tegen Feyenoord ook gaan doen"

Clublegende Van der Vall: "Ben ervan overtuigd dat we dat tegen Feyenoord ook gaan doen"

FC Twente draait na achttien speelrondes nog altijd volop mee bovenin de eredivisie. De achterstand op koploper Feyenoord, de tegenstander van morgen, is slechts zes punten. Waar het bij FC Twente ondanks de goede prestaties nog weleens aan ontbreekt, is het scorend vermogen. Voetballend gaat het wel uitstekend, alleen het ontbreekt soms aan dat laatste zetje.

Dit ziet ook clublegende Kick van der Vall. "Ik vind dat we qua voetbal niet onder doen voor de andere ploegen bovenin. We zouden wel iets gemakkelijker moeten scoren", vertelt hij tegenover De Telegraaf. "Als we wat meer scorend vermogen in het team hadden, bijvoorbeeld ook op het middenveld, dan waren we zeker een titelkandidaat geweest."

Van der Vall neemt echter ook genoegen met iets minder dan de landstitel. "Het zou heel knap zijn als we bij de beste drie weten te eindigen. Ik denk dat we daar het elftal voor hebben. Met name in De Grolsch Veste hoeven we voor niemand onder te doen. Dat hebben we eerder al laten zien en ik ben ervan overtuigd dat we dat ook tegen Feyenoord gaan doen", besluit de 76-jarige oud-middenvelder van FC Twente.

Morgen wordt er om 12:15 uur afgetrapt in een uitverkocht stadion in Enschede. Ook het uitvak is volledig uitverkocht. Alle 910 beschikbaar gestelde kaarten voor de supporters van Feyenoord zijn over de toonbank gegaan. De scheidsrechter van dienst is Allard Lindhout en het duel wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties