Eerste elftal

Concurrent Feyenoord verliest twee sterkhouders in bekerwedstrijd tegen AZ

Concurrent Feyenoord verliest twee sterkhouders in bekerwedstrijd tegen AZ

Concurrent Feyenoord is niet ongeschonden uit de bekerwedstrijd tegen AZ gekomen. Woensdagavond stonden de Rotterdammers in De Kuip tegenover AZ met als inzet de halve finale van de KNVB-beker. Feyenoord won met 2-0, maar na afloop viel er voor trainer Arne Slot weinig te lachen. Hij verloor twee sterkhouders die er waarschijnlijk voor langere tijd uitliggen.

Als eerste moest Gernot Trauner het veld verlaten. Hij greep naar zijn hamstring en dat duidt meestal op een langdurige afwezigheid. Later die wedstrijd moest ook Quinten Timber noodgedwongen naar de kant. De man in vorm liep een zware hersenschudding als gevolg van een botsing. Hij ging per brancard van het veld. Ook Timber zal hierdoor de komende wedstrijden niet inzetbaar zijn.

Feyenoord staat op dit moment tweede in de eredivisie en wordt gevolgd door FC Twente met een overbrugbaar gat van slechts vijf punten. De ploeg van Arne Slot begint de laatste weken scheurtjes te vertonen en dat kan zomaar in het voordeel werken van FC Twente. Het wegvallen van twee sterkhouders is opnieuw een tegenslag. Het wegvallen van Timber biedt wel weer kansen voor Ramiz Zerrouki die bankzitter is in Rotterdam.

Opinie: Acht jij het realistisch dat FC Twente nummer twee Feyenoord nog aan kan vallen?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties