Eerste elftal

De Veste nog niet uitverkocht: Koop nu je kaarten voor de Nations League Finals

De Veste nog niet uitverkocht: Koop nu je kaarten voor de Nations League Finals

In juni komt de Europese top naar De Grolsch Veste. Niet alleen op het gebied van de voetballers, maar ook alles daaromheen. De Nations League Finals komen namelijk naar Enschede. Op donderdag 15 juni om 20:45 uur spelen Italië en Spanje tegen elkaar in de halve finale. Drie dagen later staat om 15:00 uur de troostfinale op het programma, waarin een van de twee landen gaat spelen tegen Nederland of Kroatië.

De kaartverkoop voor de wedstrijden in Enschede begon onlangs. Je kon je inschrijven voor één of beide wedstrijden. Via een loting werd bepaald wie kaarten mocht kopen. De loting lijkt echter niet toegepast te zijn, want er zijn nog kaarten over voor de wedstrijden. Per persoon kun je maximaal vier kaarten bestellen. Je kunt kiezen uit drie categorieën, waarvan de prijzen vijftig, dertig en twintig euro per kaartje bedragen.

Nations League

De Nations League is een toernooi die bedoeld is om nutteloze vriendschappelijke wedstrijden te vervangen. De vier winnaars van Groep A van de Nations League gaan elke keer naar de Final Four, die wordt gespeeld in een van de deelnemende landen. Deze keer is dat in Nederland. Omdat de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam en het Phillips Stadion in Eindhoven niet beschikbaar zijn door andere evenementen, worden de duels afgewerkt in De Kuip in Rotterdam en De Grolsch Veste in Enschede.

Koop hier je kaarten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties