Eerste elftal

Dit is waarom Streuer het contract van Tzolis heeft verscheurd

Dit is waarom Streuer het contract van Tzolis heeft verscheurd

FC Twente heeft definitief afscheid genomen van Chritos Tzolis. De Griekse linksbuiten had nog een huurcontract bij de Enschedese club tot 1 juli, maar deze is op verzoek van de speler zelf verscheurd. Hij is inmiddels terug in Engeland waar hij weer aan zal sluiten bij Norwich City. De nieuwe trainer liet eerder deze maand al doorschemeren veel potentie te zien in de linksbuiten.

Op de clubwebsite vertelt technisch directeur Jan Streuer waarom hij Tzolis heeft laten vertrekken. "Christos heeft in oktober een knieblessure opgelopen en is voor zijn lange revalidatie enkele maanden bij Norwich geweest. Inmiddels is hij aan het terugkomen van zijn blessure, maar hij heeft aangegeven graag naar Engeland terug te keren. Na overleg tussen alle partijen hebben we besloten hiermee in te stemmen."

De TD heeft inmiddels ook laten weten niet actief op zoek te gaan naar een vervanger, tenzij er een buitenkans voorbij komt. Cerny, Misidjan, Rots en Cleonise heeft FC Twente nog vier spelers over voor de twee buitenposities.

Naast Tzolis vertrekken ook Thijs van Leeuwen en Luca Everink bij FC Twente. Het tweetal gaat aan de slag bij een Brabantse club uit de Keuken Kampioen Divisie. Welke van de zeven het gaat worden zal snel bekend worden gemaakt. Hier zal het waarschijnlijk bij blijven, want volgens de Britse journalist Joe Krishnan heeft Brenet, die in de belangstelling staat van Fulham FC, te horen gekregen dat hij het seizoen af moet maken in Enschede.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties