Eerste elftal

Domper: FC Twente stelt montage nieuwe geluidsinstallatie uit

Domper: FC Twente stelt montage nieuwe geluidsinstallatie uit

FC Twente is druk bezig met een flink aantal aanpassingen in de Grolsch Veste. Direct na de laatste thuiswedstrijd tegen FC Volendam (7-2 winst) reden de trekkers het stadion binnen om de grasmat en alle systemen daaronder te verwijderen. Ook werden de stoeltjes van Vak P verwijderd om plaats te maken voor de zogenaamde safe standing-plekken. Hoogwerkers begonnen aan de nieuwe LED-boarding voor de tweede ring en de verlichting wordt vervangen door LED-lampen.

Dat is nog niet alles, want ook het uitvak wordt flink aangepakt. Ook hier komen safe standing-plekken en het belangrijkste, er wordt een lexaanwand geplaatst. De club heeft dit besloten na meerdere incidenten met uitsupporters die vuurwerk en zelfs urine in de onderliggende Twente-vakken gooiden. Er is echter één aanpassing die op zich laat wachten.

Al jaren wordt er geklaagd over de kwaliteit van het geluid in de Grolsch Veste. Om die reden zou er een nieuwe geluidsinstallatie worden geplaatst. Algemeen directeur Dominique Scholten laat weten dat dit wordt uitgesteld. "Helaas kunnen we nog niet beginnen met de montage van een nieuwe geluidsinstallatie. Deze zal bij aanvang van het komende seizoen nog niet gereed zijn. We doen er alles aan om ook dit zo snel als kan doorgang te laten vinden." De reden waarom laat Scholten helaas in het midden.

Veel supporters hebben al lange tijd moeite om te verstaan wat er nou nou allemaal precies wordt gezegd door de stadionspeakers van het stadion. Ook tijdens de afscheidswedstrijd van Wout Brama was dit een probleem. De supporters zullen nog iets langer geduld moeten hebben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties