Eerste elftal

Domper voor FC Twente: Ugalde komende weken uitgeschakeld

Domper voor FC Twente: Ugalde komende weken uitgeschakeld

Manfred Ugalde raakte aan het einde van de eerste helft tijdens de thuiswedstrijd tegen AZ geblesseerd aan zijn knie. Zijn been bleef lelijk haken in duel met Jordy Clasie. Ugalde speelde op adrenaline de eerste helft nog uit, maar kon niet verder en werd vervangen door Virgil Misidjan.

Ugalde gaf na de wedstrijd, waarin hij twee doelpunten maakte, aan dat hij zich goed voelde. Toch werd er gevreesd voor een zware knieblessure. Maandag werd er een MRI-scan gemaakt. Deze heeft uitgewezen dat Ugalde er de komende weken uitligt met een knieblessure, zo vertelt clubwatcher Tijmen van Wissing van RTV Oost.

Daarmee hebben FC Twente en Ugalde heel veel pech. De twintigjarige Costa Ricaan greep de laatste weken zijn kans en liet eindelijk echt zien wat hij in huis heeft met vijf doelpunten in slechts 180 minuten. Voorlopig zal Ricky van Wolfswinkel, die niet helemaal messcherp oogt en de laatste tijd ook wat last heeft gehad van vermoeidheidsklachten, de spits zijn. De timing van de blessure is niet ongunstig, want komend weekend is er geen eredivisie in verband met de interlandperiode. De eerstvolgende wedstrijd van FC Twente is op zaterdag 1 april om 18:45 op bezoek bij Excelsior.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties