Eerste elftal

DONE DEAL: FC Twente presenteert opvolger Boschker

DONE DEAL: FC Twente presenteert opvolger Boschker

FC Twente heeft op donderdagochtend de nieuwe keeperstrainer gepresenteerd. Sander Boschker besloot vanaf het nieuwe seizoen te stoppen, dus moest het op zoek naar een nieuwe trainer. In deze zoektocht is de club terechtgekomen bij Rein Baart. Baart komt over van VVV Venlo en heeft een contract voor twee jaar getekend.

Baart kijkt uit naar zijn tijd bij de club uit Enschede. "Dit is een heel mooie kans om bij FC Twente met een fantastische keepersgroep te gaan werken. De laatste jaren heb ik bij verschillende clubs met keepers als Andries Noppert, Etienne Vaessen en Remko Pasveer gewerkt. Bij FC Twente ga ik aan de slag met een mooie mix van veel ervaring en talentvolle keepers", vertelt hij op de website van FC Twente.

"FC Twente leeft enorm en de ploeg doet het fantastisch. Als team en individueel wil je je altijd blijven ontwikkelen en ik vind het mooi dat ik daar straks mijn bijdrage aan mag leveren. Ik ken Joseph Oosting van mijn tijd bij Vitesse en RKC en ik kijk er naar uit om weer met zijn staf te werken."

Technisch directeur Arnold Bruggink is van mening dat Baart een goede match is met de huidige staf. "Rein is een ervaren en gedreven keeperstrainer. We zijn blij dat we hem aan de trainersstaf kunnen toevoegen. Rein heeft met Joseph samengewerkt bij RKC en Vitesse en weet wat er gevraagd wordt. Hij sluit goed aan bij de huidige staf", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties