Donkerrood PSV verliest bij FC Emmen, derde plek lonkt voor FC Twente

Deze week wordt er een midweeks programma afgewerkt in de eredivisie. FC Emmen en PSV beten het spits af en de thuisploeg zorgde direct voor een daverende stunt. PSV werd met een 1-0 nederlaag teruggestuurd naar Eindhoven. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de eerste helft en kwam op naam van Bernadou.

Vlak voor rust moest PSV ook nog met tien man verder toen Mauro Junior rood kreeg na een overtreding van achteren op Romeny. Dat de aanvaller van FC Emmen zich niet aanstelde werd al snel duidelijk. Hij werd per brancard van het veld gedragen. Beelden van de overtreding verderop in dit bericht.

Door de nederlaag van PSV weet FC Twente wat het woensdag te doen staat in Arnhem. Bij winst op Vitesse passeren de Tukkers de Brabanders op de ranglijst en neemt het de derde plek over. De nederlaag van PSV maakt nogmaals duidelijk dat dit hét seizoen is voor FC Twente om te stunten in de eredivisie.