Eerste elftal

Driessen: "Als Ajax verliest van Twente, is dat het einde van Schreuder"

Driessen: "Als Ajax verliest van Twente, is dat het einde van Schreuder"

Het is weer matchday, en wel een hele mooie. FC Twente gaat op bezoek bij Ajax in de Johan Cruijff ArenA. De druk ligt bij de Amsterdammers, waar de onrust groot is en trainer Alfred Schreuder al maanden onder vuur ligt. Volgens Aad de Mos zou nieuw puntverlies van Ajax tegen FC Twente zelfs het einde van Schreuder bij de club betekenen.

Ook Valentijn Driessen denkt dat puntverlies vanavond niet veel goeds voorspelt voor Schreuder. "Er gaat natuurlijk wel wat gebeuren op het moment dat Ajax daar een slecht resultaat behaalt", vertelt Driessen bij De Telegraaf. "Dan moet de trainer toch gaan vrezen. Ik ben benieuwd of hij Feyenoord dan nog mag doen, zeven dagen later."

"Ik denk dat het nog niet voorbij is bij een gelijkspel, ik denk dat hij dan nog wel de kans krijgt. Met een nederlaag of opzichtige nederlaag thuis tegen FC Twente kun je natuurlijk niet thuiskomen", besluit Driessen. Vanavond om 21:00 uur wordt afgetrapt in de Johan Cruijff ArenA. Allard Lindhout is de scheidsrechter van dienst en het duel wordt live uitgezonden op het hoofdkanaal van ESPN.

  • Win 100 (!!) keer je inzet bij winst FC Twente op Ajax. Actie alleen voor 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties