Eerste elftal

EA Sports beloont Zerrouki met plek in Team van de Week, zoals hij al vroeg

EA Sports beloont Zerrouki met plek in Team van de Week, zoals hij al vroeg

Ramiz Zerrouki speelde zaterdag in de Johan Cruijff ArenA tegen Ajax een geweldige wedstrijd. De Algerijnse middenvelder was vooral in de eerste helft heer en meester in zijn geboortestad. Niet alleen in Nederland, maar ook internationaal is de prestatie van Zerrouki opgevallen.

De bekende Amerikaans computerspelontwikkelaar EA Sports heeft Zerrouki beloond met een plekje in het 'Team van de Week' van het voetbalspel FIFA 23. Erg bijzonder, want het team bestaat meestal voornamelijk uit spelers die op zijn gevallen vanwege hun goals en/of assists. Het is heel lang geleden dat een speler van FC Twente in het Team van de Week van FIFA zat. De laatste speler van de Tukkers die dit presteerde was Hakim Ziyech in FIFA 16.

Door de geweldige prestatie van Zerrouki staat hij deze week in een rijtje met Thiago Silva van Chelsea, Rashford van Manchester United en Dybala van AS Roma. Terecht, want Zerrouki speelde een geweldige wedstrijd tegen Ajax. Van alle spelers op het veld had hij bijvoorbeeld de meeste balcontacten (98), meeste geslaagde passes (75), creëerde hij de meeste kansen (5) én had hij de meeste balheroveringen (10). Een fantastische wedstrijd met een verdiende beloning.

Grappig genoeg had Zerrouki het voor het seizoen nog over het krijgen van een Team van de Week-kaart. Hij was namelijk niet tevreden met het kaartje dat EA Sports hem had gegeven voor FIFA 23. "Dat is een grote fout, maar EA kan het goed maken door me een goede Team van de Week-kaart te geven." Zo gezegd, zo gedaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties