Eerste elftal

Eerste tegenstander voorbereiding seizoen 2023-2024 bekend

Eerste tegenstander voorbereiding seizoen 2023-2024 bekend

De competitie is nog maar 15 speelronden onderweg, maar de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het seizoen 2023-2024 is al bekend. FC Twente gaat op bezoek bij V.V. Rood Zwart uit Delden. Dit werd bekend gemaakt tijdens het jubileumfeest van de club die dit jaar haar 100-jarig bestaan viert. De exacte datum van de oefenwedstrijd volgt op een later moment.

Alles is afhankelijk van de prestaties van FC Twente dit seizoen. Plaatst de club zich direct voor Europees voetbal of moet het een Europees ticket proberen veilig te stellen via de play-offs? Zodra er meer bekend is over de speeldatum dan lees je dat hier.

Het zal met zekerheid de eerste of één van de eerste wedstrijden zijn van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ook dit seizoen begon FC Twente de voorbereiding tegen een amateurvereniging (Bon Boys uit Haaksbergen) waarna het niveau van de tegenstanders steeds hoger werd. Hieronder de oefenreeks van de voorbereiding op het huidige seizoen.

Programma voorbereiding seizoen 2022-2023

Bon Boys - FC Twente (0-11)

FC Twente - FC Nordsjaelland (1-0)

Fortuna Dusseldorf - FC Twente (1-5)

FC Twente - Werder Bremen (3-3)

FC Twente - FC Schalke 04 (3-1)

FC Twente - Bologna (4-1)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties