Eerste elftal

Falende en spraakmakende arbiter VAR bij uitduel tegen FC Groningen

Falende en spraakmakende arbiter VAR bij uitduel tegen FC Groningen

FC Twente gaat aankomend weekend tijdens de twintigste speelronde van de eredivisie op bezoek bij FC Groningen. Aankomende zondag om 16:45 uur wordt afgetrapt in de Euroborg. FC Groningen verkeerd sportief in zwaar weer. De laatste acht officiële duels werden allemaal verloren. FC Twente draait nog bovenin mee en staat vijfde.

De wedstrijd zal onder leiding staan van scheidsrechter Pol van Boekel. Het wordt de tweede keer dit seizoen dat Van Boekel een wedstrijd van FC Twente fluit. Eerder floot hij het uitduel tegen AZ (1-1). Van Boekel wordt geassisteerd door grensrechters Van de Ven en Ketting. Vos is de vierde man. De VAR is Jeroen Manschot, die er afgelopen zondag bij Fortuna Sittard - SC Cambuur nog een ongelofelijk potje van maakte. De AVAR is Kleinjan.

Manschot had afgelopen weekend een zeer opvallende rol. Hij gaf twee penalty's, waaronder één in de laatste minuut, en een rode kaart, die allemaal werden teruggedraaid na tussenkomst van de VAR. Ook miste hij een penalty, die wel werd toegekend. Het missen van de penalty en het geven van een van de penalty's en de rode kaart gebeurde zelfs in één moment. Bekijk het moment in onderstaande video.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties