Eerste elftal

Fans op wachtlijst seizoenkaart krijgen slecht nieuws: Bijna alle seizoenkaarten zijn verlengd

Fans op wachtlijst seizoenkaart krijgen slecht nieuws: Bijna alle seizoenkaarten zijn verlengd

Gisteren om middernacht stopte de verlengperiode voor de huidige seizoenkaarthouders. Tot 10 mei 00:00 uur hadden de jaarkaarthouder de kans om hun seizoenkaart met een jaar te verlengen. Aan het begin van de dag stond de teller op 21.500 verlengde seizoenkaarten. Vandaag maakt de club bekend dat 22.000 van de in totaal 22.500 seizoenkaarten zijn verlengd.

Slechts 500 supporters hebben er om diverse redenen voor gekozen om de jaarkaart niet te verlengen. Dat is een percentage van slechts 2,2 procent. Het is goed nieuws voor de club, maar aan de andere kant ook weer slecht nieuws voor een deel van de fans die op de wachtlijst staan voor een seizoenkaart.

Algemeen directeur Paul van der Kraan liet vorige maand al doorschemeren dat er inmiddels meer dan 3.000 mensen op die wachtlijst staan. Met slechts 500 niet verlengde seizoenkaarten moet de club opnieuw een groot deel van de mensen op de wachtlijst teleurstellen. Op 23 mei krijgen de mensen op de wachtlijst bericht van FC Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties