Eerste elftal

FC Twente contracteert met VDK Groep opnieuw een grote nieuwe sponsor

FC Twente contracteert met VDK Groep opnieuw een grote nieuwe sponsor

FC Twente heeft opnieuw een nieuwe sponsor aan zich weten te binden. Deze keer betreft het de VDK Installatiegroep, een een landelijk technisch dienstverlener in de installatietechniek. Er werken inmiddels meer dan 3.600 medewerkers bij de 82 aangesloten installatiebedrijven waaronder de Twentse bedrijven Klein Poelhuis Installatietechniek, Van der Molen Beveiligingstechniek en Keizers Installatietechniek. VDK Installatiegroep wordt Stersponsor en kwam een driejarig contract overeen met FC Twente.

“Wij vinden lokaal ondernemerschap belangrijk en als VDK Groep kunnen wij onze kracht bundelen in Twente", vertelt Frans van der Kolk, directeur en eigenaar van de VDK Installatiegroep, op de clubwebsite van FC Twente. "Met deze samenwerking hebben wij meer exposure voor onze bedrijven uit Twente. Met onze relaties kunnen wij een leuke voetbalwedstrijd beleven en onze werknemers zijn trots dat wij stersponsor zijn bij FC Twente.”

Ook algemeen directeur van FC Twente Paul van der Kraan is in z'n nopjes met de nieuwe sponsordeal. “We zijn verheugd dat de VDK Groep zich voor meerdere seizoenen aan de club heeft verbonden. VDK is actief in heel Nederland en kent diverse samenwerkingen in de regio met Twentse bedrijven. We kijken uit naar de samenwerking met VDK en haar regionale partners.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties