Eerste elftal

FC Twente gaat shirts afscheidswedstrijd Ruiz veilen

FC Twente gaat shirts afscheidswedstrijd Ruiz veilen

Via social media werden er de afgelopen tijd veel vragen gesteld over of de shirts die FC Twente heeft gedragen tijdens de afscheidswedstrijd van Bryan Ruiz zouden worden geveild. Tegenstander LD Alajuelense maakte namelijk eerder bekend dit wel te gaan doen. FC Twente laat weten de shirts ook te gaan veilen.

"De shirts die spelers van FC Twente hebben gedragen in het afscheidsduel van Bryan Ruiz zouden in eerste instantie beschikbaar komen voor de Trots op onze Veste loterij. Nu deze niet doorgaat wordt er geregeld dat de shirts beschikbaar komen in een online veiling. Meer informatie hierover volgt via de FC Twente kanalen", meldt de club op haar officiële website.

Tijdens de wedstrijd werd door FC Twente het derde tenue gedragen met een prachtig detail. Tussen de kledingsponsor en het logo van FC Twente stond het logo van het afscheids van Ruiz: 'El Ad10s'. Daarnaast zien we linksboven op het shirt dat het om de wedstrijd tussen LD Alajuelense en FC Twente ging op 17 december 2022.

FC Twente gaat shirts afscheidswedstrijd Ruiz veilen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties